2777
2789
عنوان

خرجی دادن همسر

585 بازدید | 50 پست

خانومای متاهل شما پول تو جیبی هم از همسرتون میگیرید؟جدا از خرجیتون مثلا من شوهرم هر چی بخام خودش برام میخره خرجی خونه هم با خودشه کلا بهش میگم پول بزن ماهانه میگه خب خودم ک هر چی خواسی برات گرفتم هر وقتم میخای بری خودت کارتمو بردار...ولی من دوس دارم برام پول بزنه شما چطوری هستید ؟ اینجوری بهتره یا ماهانه پول بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتش دستمه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب خریدات رو خودت انجام بده پول بزنه تو کارتت تو برو بخر اینجوری هم مرتب پول میزنه هم اضافه ش هم مال ...

اره اینجوری اصلا انگار تشویق میشم ک یکم پس اندازم بکنم چون خیلی ولخرجم🤦🏻‍♀️

اینکه هرچی میخوای می‌خره عالیه حتی ممکنه پول بهت بده کم بیاد اما خب یه مبلغی بده بهتره

اینجوری برا من خوب نیس چون یکمم ولخرجم اگ برا خودم پول بزنه یکم انگیزه میگیرم پس انداز کنم

مثلا چیا می‌خره برات در طول ماه یا سال ؟ خب آخه حرفشم غیرمنطقی نیس پولو میخوای چیکار وقتی همه چیز ...

من الان چند وقته با هزینه های دندون پزشکیم ماهی ۷.۸ تومن خودم فقط خرج کردم