2777
2789
عنوان

کیا اینجاماهواره دارن کیا ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 154 پست
همه ی اینا تا یه جایی قشنگه براشون مطمئن باش به دوست نیاز دارن ،ویه جایی یهو فراری میشن ازت ،اینو د ...

نه دیگه آبجیجون..بچهام دیگه با این روش تربیت بزرگ شدن.....خودشونم اینو قبول دارن،میگن اولین دشمن آدم رفیق آدمه....هر موقع مدرسه ی هر کدوم از بچهام میرم...از طرف کادر مدرسه،بچهامو تحسین میکنن.....

تلویزیون فقط اخبارمسافران بااقای قاضی رونگامیکنیم خودمم فقط توگوشیم ابجیم کوچیکه دوست نداریم

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میگم اگر بچه دارید مسئولیت شما بزرگتر از تبلیغ و فیلم هستدوستم پسر نوجوان دارنماهواره هم دارنفیلم ...

خب عزیزم مسولیت پذیر هستیم که کلا حذفش کردیم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نه دیگه آبجیجون..بچهام دیگه با این روش تربیت بزرگ شدن.....خودشونم اینو قبول دارن،میگن اولین دشمن آدم ...

بخدا تو مامان منی😊😒😔

انشالله موق باشی خواهر چی بگم دیگه.هر مادری روش تربیتی خودسو داره

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
خب عزیزم مسولیت پذیر هستیم که کلا حذفش کردیم

بله خب انتخاب شما هم اینه 

ولی من خودم حذف مسائل رو به معنای حل مسائل نمیدونم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نزدیک بیست ساله داریم والا هیچ اثریهم نداره

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه تون چند سالشه؟؟ مگه میشینه پای تی وی واقعا؟؟ پسرم تا بچه بود که همش کار تون میدید.الانم که ۱۳ ...

تقریبا تا هشت سالگیِ پسرم ماهواره داشتیم پرژنتون نگاه می‌کرد ولی کارتون‌ها هم اکثرا خیلی هیجان انگیز بودن و عاشقانه هم زیاد پخش میکردن واقعا تو اون  سن لازم نیست که عاشقانه های دختر وپسر رو ببینه بعد از دیدن کارتون های هیجانی هم بلند میشد شلوغ میکرد کارهای خطرناک انجام می‌داد 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست