2777
2789
عنوان

کیا اینجاماهواره دارن کیا ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 154 پست
خدا حفظشون کنهعوضش با هم بزرگ میشن راحت میشی واسه من فاصله سنیشون زیاده یه دوره سر اولی جایی نمیتون ...

بهترین کار رو کردین

دیروز اگه فقط یکی بود از من فیلم میگرفت میذاشت فضا مجازی

سه تاش کنارم یکیش گریه میکرد دومی دو باید میگرفتم که دور اولی نره یا نیاد دور سومی

حواسمم باید به اولی بود که حواسش پیش اینا نره سختی داره اما بچه هامن شیرینن🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهترین کار رو کردیندیروز اگه فقط یکی بود از من فیلم میگرفت میذاشت فضا مجازیسه تاش کنارم یکیش گریه می ...

بله درسته بچه ها سختی دارن اما شیرینی هم دارن  اصلا زندگی بدون بچه رو نمیتونم تصور کنم 

😂بعدها همه این گریه ها و  شلوغ کاریهاشون همه خاطره میشن واستون  خاطره های خیلی شیرین🌹

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
چی بگم کلن طرز فکرت وحشتناکه ،بچه هات آدم گریز میشن فردا نمیتونن تو جامعه وارد بشن به همه بدبینن ،تو ...

چه مردم گریزی.....هر کس هست به اندازه ی خودش با اطراف و مردم اطرافش کموبیش در ارتباطه...من دخترایی رو میشناسم که وقتی تلفن خونه زنگ میخوردحق برداشتن نداشتن.....وقتی زنگ در خونه به صدا در میومد..فقط پسر ها و پدرخونواده حق داشت درو بازکنن...حتی با دخترهای فامیل خودشون هم در ارتباط نبودن..وقتی مهمون میومد خونشون..مرد یا پسری بود. اینهامیرفتن  داخل اتاق ودرو میبستن.....یکی از این خواهرهابا قاضی ازدواج کرد...یکی از دامادهاهم تو وزارت خونه ست ،برای دختر کوچیک خانواده هم،کارمند دادگستری اومده خواستگاری  که همون داماد اولی معرفش بوده.....حالا این خواهرهاشهرو رو انگشتشون میچرخونن...بخاطر شغل همسرانشون.همه جلوشون دست به سینه ایستادن......حالا شمابگو اینا خوشبختن،یا دخترایی که از صبح تا شب پی دوستو رفیق از این کافه به اون کافه...توخیابون هر ،هر،کر،کر....رل میزنن...نمیدونم دوست میشن باهم.....پارتی میرن....بدون عقدو صیغه باردار میشن..وپسرامثل دستمال استفاده شده میندازنشون دور خوبه؟؟؟!

فقط اونایی ک ماهواره ندارن ک ازخدا فاصله نگیرن!!

چقدر عجیبه یعنی اگه روزی مجبور بشن خارج از ایران زندگی کنن بی خدا میشن؟

ینی اختیار انتخاب شبکه و حفظ اعتقادات خودشونو ندارن؟ 

پس این موبایل تو دستمون چی میگه؟ اگه ماهواره بده گوشی ک بدتره هرچیزی رو میشه داخلش سرچ زد 

حقیقتا من خیلی از آشپزی و ورزش و سریال هاش استفاده میکنم و گاهی هم میزنم شبکه‌ ی مکه و هم خونه خدارو میبینم و هم قران گوش میکنم

❤️

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty