اگه دختر ۱۸ سالتون بیاد بگه توی یه رابطه جدیام و پسر واقعاً خیلی آدم خوبیه خیلی میشناسمشو خیلی دوستش دارم و هم شاغله و هم نوادهاش منو میدونن و.... یعنی بیاد این موضوع رو با شما مطرح کنه و راجع بهش صحبت کنه ری اکشن و جواب شما چیه؟
با کامنت این خانم کار ندارمولی زیاااااااد هست که فکر می کنن بهشون انداختن و مطرح می کنن :/
اون دیگه بر می گرده به سطح سواد و فرهنگ اون خانواده که با چند بار معاشرت کردن میشه تشخیص داد.
اصلا اصرار برای منطقی رفتار کردن و شناختن اون پسر و خانوادش برای همینه که متوجه یه نشانه هایی بشیم که بتونیم فرزندمون رو راهنمایی کنیم.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم خاله ی من هم همچین روشنفکر بازی هایی درآورد...دخترش کلی عکس ردو بدل کرد با پسری و از شهر دور ت ...
خب این اتفاق واسه اونیم که پنهانی تو رابطه است ممکنه بیوفته ربطی به روشن فکری نداره
نه میشه کسی رو بزور نگه داشت نه میشه کاری کرد پس من ترجیح میدم در جریان باشم اگه همچین اتفاقی هم افتاد دخترم تنها غصه نخوره
میدونی منظورم چیه ؟ کسی که بخواد رابطه ای داشته باشی هیچ چیز جلوشو نمیگیره هیچ چیز
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
با احترام به عقیده تون کاملا اشتباههروحیات کلی جنس مرد و زن تو یه صفحه خلاصه میشه که لازم نیست بری ت ...
یجورایی قانع شدم. شاید چیزی که شما میگید درست باشه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
چند سال پیش ی خواستگار داشتم مامانم نظرمو پرسید منم از خدام بود ، گفتم به نظرم مثبته و پسره خوبیه و فلان ،،، یهو دیدم مامانم با عصبانیت گفت خجالت بکش دختر پرو برو بمیر و هزار حرف دیگه 😐 هنوزم بعد چند سال از اون ماجرا و ی ازدواج ناموفق نفهمیدم مامانم فازش چی بود 😵💫
فکرمیکنم کجا کم گذاشتم که به جای اینکه سرش تو درس و کتاب باشه رفته پی دوستی
ولی بعدش با پسره حرف میزنم ببینم ادم درستیه یا نه
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^