2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3919 بازدید | 239 پست
پس چرا من ۱۸ ساله الان این سوالات شما در ۲۵ سالگی رو الان دارم؟ چرا مثل زمان ۱۸ سالگیت فکر نمی‌کنم؟

دختر خوب زور نزن که خودتو عاقل نشون بدی

ماهم تو سن ۱۸ شوت نبودیم و اقتصاد و زندگی واقعی سرمون میشد

ولی رشدی که طی دانشگاه پیدا میکنی ازت شخصیت بالغ تر و چه بسا متفاوت تر میسازه

چیکار میکنی اگه ۲۵ سالت شد و تازه فهمیدی این اقا اونی نیست که میخوای؟

تازه اینو در نظر نگیریم که نظر اقا ممکنه در مورد شما برگرده

اتفاقا پسرا خیلی این جمله رو میگن که اره اون موقع جوون بودم خام بودم عقل نداشتم اومدم تو رو گرفتم هزارتا بهتر از تو برام ریخته بود، حماقت کردم اومدم زیر بار فشار زندگی متاهلی، الان باید با دوستام دور دور بودم نه کنار تو

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
پس چرا من ۱۸ ساله الان این سوالات شما در ۲۵ سالگی رو الان دارم؟ چرا مثل زمان ۱۸ سالگیت فکر نمی‌کنم؟

چو شما قطعا درکت بالاست و خیلی فهمیده ای عزیزم

دراین شکی نیست 

فقط چون همون اول ب مامانت نگفتی و ب آخرش فک نکردی  و فقط ادامه دادی 

یک کوچولو هنوز مشخصه باید صبرکنید

البته من نمیگم من خودم آدم فهمیده ای هستم خودم خیلی بدترازاین حرفا هستم 😂 فقط ب آخر ماجرا یکم فکر میکنم

ثانیا توهین نشه بهتون من نمیگم شما بچه ای 

فقط میگم بزرگ شو مستقل شو بعد میبینی خیلی معیارات فرق میکنه بااون چیزی ک الان میخوای...

اینم بگم چون یکم ترسیدم جبهه بگیری و بت بربخوره چون مجازیه و هرچیزی میتونه باعث سوئ تفاهم بشه برات سعی کردم شمرده و مثل ی خواهر روشنفکر تایپ کنم...

وگرنه واکنش من ب چتهای  اولین خواستگار خواهرم(🤢🤢🤢🤢🤢گوه خورده مرتیکه)😂😂😂✌️

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش حال میشم که اومده بهم گفته.

اما دوست ندارم به ازدواج تو اون سن فکر کنه.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

کلا این مسائل باید از کودکی کار بشهدختر ۱۸ ساله فک کن انقدر بی ادب و جسور بیاد یدفه بهت بگهمادر من ت ...

پس با این تفکرات مسخره ات وقتی دخترت مخفیانه رفت تو رابطه و هزار جور آسیب دید ناراحت نشو که بهت اطلاع نداده بود چون خودت این راه رو براش بلاک کردی.

دختری که میاد خانواده اش رو در جریان رابطه اش میذاره بی ادبه؟؟ چرا بر عکس میگید.

اتفاقا به شما احترام گذاشته و داره بهتون اطلاع میده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

تا صفحه دوم خوشحال بودم که مادرایی با تفکر دهه ۴۰ وجود ندارن بعدش دیدم نه واقعا یسریا دوس دارن دخترش ...

می دونی دلیلش چیه؟

چون اکثرا دارن می بینن طرف با کی تعهد، ازدواج کرده بدبخت شده 

اولویت اینه دختر مستقل بشه و از پس خودش تو جامعه بر بیاد بعد رابطه درست داشته باشه

وگرنه این رابطه ها هر روز فقط به ضرر دختراس پسرا که سودشونو می برن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
وقتی بهم بگه رابطه جدی مطمنم که منظورش یک رابطه احساسی عمیقهچون تربیت خودم رو میشناسمالانم 3ساله توی ...

از کجا مطمئنی کاری نمیکنن باهم؟

سربازی که رفته و ۲۴ سالشه و از بچگیش کار کرده و رو پای خودش بوده

کارش چیه در حال حاضر؟

چه جوری اشنا شدین؟

چه مدته همو میشناسین؟

چرا فکر میکنی رابطه تون جدیه؟

الان مادرت اکی بده میاد خواستگاری؟

می دونی دلیلش چیه؟چون اکثرا دارن می بینن طرف با کی تعهد، ازدواج کرده بدبخت شده اولویت اینه دختر مستق ...

اگه رابطه ای باشه که پسر فقط به فکر هوس خودش باشه بله سرتاسر ضرره ولی مادر باید عاقل باشه خودش با پسره و خانواده پسره حرف بزنه ببینه چجورین.

بعضی از دخترا هم بخاطر عشقی که بهش نرسیدن خودکشی میکنن که این وحشتناکه اگه پیش بیاد

کردستان✌🏼🕊️
من مگه با تو بودم بی ادب ،،ارزوی مزخرفت هم به سوی خودت و زندگیت

آرزوم خیلی بشر دوستانه بود و چون شما بهت برخورده الان متوجه نیستی.

یکم از زوایای دیگه به حرف و منطقت نگاه کن.

مادر که بچه ش رو رها می کنی تو خیابون مادر نگرانی نیست صرفا بهش بر خورده چرا از همون اول در جریان ماجرا نبوده.

قطعا اگر مادر منطقی باشه و رفتار هات مثل همین الان هیجانی نباشه دخترت زودتر آگاهت می کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اگه رابطه ای باشه که پسر فقط به فکر هوس خودش باشه بله سرتاسر ضرره ولی مادر باید عاقل باشه خودش با پس ...

می بینی، مادر دختر از همین تهش که دخترش خودکشی کنه می ترسه.

تاپیکای قبلی همین اسی رو ببینی متوجه میشی

مثلا خواهر پسر باهاش گرم نگرفته احتمال پنجاه درصد واسش تکراریه این موضوع که داداشش بره تو رابطه و اخرش هیچی

معمولا مادراشونم فکر می کنن بچه ام مشغوله دیگه خبر دارم با دختر سالمه زن خراب نیست. عاقبت اون دختر هم واسشون مهم نیست.

خیلی کم هستن پسرایی که واقعا قصدشون ازدواجه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
میخواستم اینو بگم دیدم تو گفتیو خیلی هم متعصبه رو افکارشخدا ب داد دخترش برسه

الان متوجه نیست. بعدا میفهمه باعث نصف تروما هایی که دخترش داره خودشه نه کس دیگه.

امیدارم زودتر متوجه بشه که این مسیر درستی نیست.

اطلاع دادن رابطه به پدر و مادر رو گستاخی می دونه!

نه خیلیامون هم مادریم و چون جو جامعه رو میدونیم ترجیح میدیم خودمون در جریان باشیم وگرنه اون دختری که ...

عزیزم خاله ی من هم همچین روشنفکر بازی هایی درآورد...

دخترش کلی عکس ردو بدل کرد با پسری و از شهر دور توتلگرام آشنا شده باش

قرار بود ازدواج کنن بعد کنکور...

حتی خانواده هم میدونست 

هرچی گفتم نکن بشین درستو بخون گفت نه درسم درکنارش...

ببخشید رید ب آینده ش..

پسره هم همه ی خط هاشو پاک کرد از همه جا غیب شد

بعد سه سال دوستی...

اتفاقا خانواده ی هردو هم موافق بودن و مدهبی و روشن فکر...

الان ۶ ساله کنکور میده هیچی ب هیچی

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

می بینی، مادر دختر از همین تهش که دخترش خودکشی کنه می ترسه.تاپیکای قبلی همین اسی رو ببینی متوجه میشی ...

اره واقعا حرفت کاملا درسته عزیزم 

تنها راهش حرف زدن دوتا خانواده باهمه

کردستان✌🏼🕊️
عزیزم من دانشجوام 😐

۱۸ سالته خیلی وقته میشناسیش و ادم خوبیه دانشجو هم هستی؟

این سه تا همزمان ممکن نیستن

یا تازه باهاش اشنا شدی

یا از قبل کنکور باهم بودین

کامنت اونو نمیدونمولی وقتی میگید بچرو در صورت اشتباه باید ترد کرد تن و بدن هر مادری میلرزه و واقعا ت ...

من گفتم خیلی تفکراتت سمیه و امیدوارم آدمهای با تفکرات بچه دار نشن.‌ خیلی ها هم با من موافق بودن چون کامنت های این خانوم خیلی تند و خشن و ناراحت کننده بود.

حالا هم که من رو نفرین کرد مشکلی نیست چون نفرین بیجا بر می گرده به زندگی خوده آدم.