2777
2789
عنوان

متاهل نداریم الان تو سایت و اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 63 پست
همسر منم عادت داره میگه جانم قربان شما خیلی لطف کردین و....واقعا چیزیه که بخواد اذیتت کنه ؟چه ربطی د ...

عزیزم سر اونا که ناراحت نشدم 😐خودش یهویی عوض شد وگرنه من حتی دوران آشنایی هم دیدم اینطوری صحبت می‌کنه اگر خوشم نمیومد که ردش میکردم 

من خودم هم با یه آقا صحبت کردن تعارف و احترام دارم . 

فقط گفتم که بدونید اول جور دیگه بود الان عوض شده شایدم کنترل می‌کنه خودشو

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

به نظرم اینکه دائم بخاید برید مثل مادرها بهش سر بزنید شاید عصبیش کنه 

و دوست نداشته باشه توی محل کار چک اش کنید یجوری غرور از بین میره 

یکی دوبار اوکیه ولی در کل بهترین کار اینه با همکارای خانومش دوست بشید و تا حد ممکن رفت و آمد خانوادگی پیدا کنید، شاید این تاثیر گذار باشه، وگرنه کلا محیط کار از کنترل شما خارجه بستگی به شخصیت همکارا و آقاتون توی‌محیط کار داره، ضمننا به تجربه میگم هرکی توی محیط کار درگیر اینجور چیزا شدخیلی زود از اون کار یا میاد بیرون یا میندازنش بیرون! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همچین چیزی نیست چندسال بعد متوجه میشی بزار زمان بگذره

چطور مگه بیشتر توضیح میدی ؟ چندسال دیگه چی میشه ؟

هیچوقت حساسیت نشون نده ،،،اصلا حرف منظور داری در مورد همکارای خانم نزن ،،اکه شوهرت قبول میکنه ،یهویی برو دیدنش محل کارش دست خالی نرو یه شیرینی چیزی ببر ،بعد اونجاببین شوهرت به اون خانما تعارف میزنه یا نه ؟از تعارف کردنش میشه فهمید چقد با هم صمیمیت دارن یا ندارن 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

به نظرم اینکه دائم بخاید برید مثل مادرها بهش سر بزنید شاید عصبیش کنه و دوست نداشته باشه توی محل کار ...

دقیقا محیط کارش طوری هست که رو این مسایل حساسن و مثل بمب خبرش تو تمامی شعب میپیچیه ...

نه منظورم دابم نبود در حد یک بار نهایت دوبار براش نهاری چیزی ببرم یا روز مردی چیزی براش هدیه ببرم ناگهانی که یهو وارد بشم ببینم حمعشون چطوره 

راه دیگه کی پیشنهاد میکنید برای شناخت یک مرد از این نظر 

هیچوقت حساسیت نشون نده ،،،اصلا حرف منظور داری در مورد همکارای خانم نزن ،،اکه شوهرت قبول میکنه ،یهویی ...

چه ربطی به تعارف داشت عزیزم ؟ اینکه نشون ادبه اگر تعارف کنه

ناراحت نمیشم ها نمیدونم چطوری بگم بفهمی حس بدی میگیرم انگار حس میکنم ممکنه اونا رو با من مقایسه کنه ...

از نظر مقایسه نترس هیچوقت مقایسه نمیکنه ،،،ولی هستن آقایونی که متعهد و‌سر به زیر بودن بعد یه خانم هول میاد خودش میندازه بغل این اقای متعهد ،،مردا عقلشون کمه زود گول میخورن هرچقد هم خودشونو بگیرن بلاخره یه جایی وا میدن 

از نظر مقایسه نترس هیچوقت مقایسه نمیکنه ،،،ولی هستن آقایونی که متعهد و‌سر به زیر بودن بعد یه خانم هو ...

دقیقا منم به همین فکر میکنم همسر من خیلییییییییییی ساده هست خیلییییییییییییی ....

ا

دقیقا محیط کارش طوری هست که رو این مسایل حساسن و مثل بمب خبرش تو تمامی شعب میپیچیه ...نه منظورم دابم ...

میتونی وقتی از سرکار برگشت بپرسی چطوری خوبی ،کارا خوب پیش میره راضی هستی از همکارا ،یجورایی با سیاست زنانگیت غیر مستقیم ازش حرف بکش 

میتونی وقتی از سرکار برگشت بپرسی چطوری خوبی ،کارا خوب پیش میره راضی هستی از همکارا ،یجورایی با سیاست ...

این سیاست رو یادم بده توروخدا 

همش می‌ترسه یه چیزی بگه ناراحت بشم انگار از بچگی اینطوریه فوبیا داره 

من چطوری بهش فضای امن بدم برای حرف زدن

من خودم احساس میکنم مردا جنبه ارتباط طولانی با خانمها رو ندارن یه جایی خراب میکنن

شوهرت باید خیلی خیلی پولدار باشه تا با این شرایط جامعه کسی نگاش کنه 

مردم تو زندگی روزمره قفل شدن حوصله داری بخدا 

چه ربطی به تعارف داشت عزیزم ؟ اینکه نشون ادبه اگر تعارف کنه

اره نشونه ادبه ،،،ولی وقتی بینشون صمیمیت باشه با کفتن  یه ممنون بسنده نمیکنن ،،، لابد یه خنده ایی یه حرفی میزنن که بفهمی رابطشون درچه  حد هس 

دقیقا محیط کارش طوری هست که رو این مسایل حساسن و مثل بمب خبرش تو تمامی شعب میپیچیه ...نه منظورم دابم ...

متاسفانه محیط هایی که کارمندهای خانوم و آقا با هم خیلی نزدیک کار میکنند و تایم زیادی از روز رو پیش همه ان معضله! چند تا نکته مهم هست توی این محیط ها، ۱- چون سرکار خانوم ها و آقایون سعی میکنن با ظاهر آراسته و شیک و پیک تر از خونه حاضر بشن همکارا فک میکنن طرف کلا همین تیپیه حتی توی خونه! ۲- تایم زیادی از روز مثلا ۸ ساعت پیش هم اند و اگه نزدیک هم باشند که هیچی ۳- بعضی شغل ها ارباب رجوع و مراجعه کننده کم داره و حجم کارش جوری نیس که از اول تایم تا آخر سرشون توی کارشون باشه و‌شلوغ باشن و وقت سرخاروندن نداشته باشن، تایم خالی پیدا میکنن و کم کم شروع میکنن به صحبت کردن از مسائل غیر کاری و به اصطلاح لاس زدن (البته شرکت های خصوصی بیشتر دولتی ها کمتر) 

شما برای اینکه پیروز ماجرا باشی و همسرتو از این معضل و خطر دور کنی باید دقیقا موارد مقابل اینا رو اجرا کنی یعنی توی خونه بیشتر باهاش وقت بگذرونید تیپ و ظاهر هم همینطور و ... اگه این وسواس فکری در ذهنتون ایجاد بشه و دائم در حال چک کردن باشین بدتر میشه، حتی ممکنه راه ارتباطی باشه واسه اینکه فک کنه مثلا همکارم خانوم فلانی چقد بهتره چک کردن و اذیت کردن نداره باهاش راحتم و باب درد و دلی هم باهاش باز کنه و ادامه ماجرا

متاسفانه محیط هایی که کارمندهای خانوم و آقا با هم خیلی نزدیک کار میکنند و تایم زیادی از روز رو پیش ه ...

ما هنوز عقدیم ولی ازش سرد شدم فعلا حوصلشو ندارم وقت نمیگذرونم باهاش به دلایلی .

و اینکه کارشون طوری نیست مدام پیش هم باشند شاید درززو چندساعت همو بینینن