2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه هر چی تو اطلاعات بازدیدش میگردم چیزی از اونا نمیاره ولی اکسپلور پره. یکی دوتا نیستا پر پر همه سی ...

عزیزم این که کاری نداره میشه پاکش کرد

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
هرکاری میکنم نمیاد عکسا. خودتون میدونین دیگ عکس لختی و اینا...

اوکیه. ولش نمیخواد چیزی بگی. خودتو الکی بی ارزش میکنی حالا مثلا تو به روش بیاری این کارو کنار میذاره؟ نه فقط تو مخفی کاری حرفه ای تر میشه

خودش میبینه

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

خوب اینکه کاری نداره خیلی راحت می‌تونید متوجه بشید⁉️توی تنظیمات اینستاگرام بخش فعالیت‌ها،می‌تونید بب ...

چک کردم لایک و کامنت نداشته حالا نمی‌دونم اهل لایک نیست یا می‌دونه من تو این چیزا خیلی سر در میارم میترسه

اسی یچی بگم؟

فعلا چیزی نگو بهش،چون منم ی پیج فیک دارم،با اون اصلا نمیرم اکسپلور،و کلاا چیزای زشت میاره،بیشترشم خارجی و هندیه

برو قسمت لایکاش ببین چیزیم لایک کرده تاحالا یانه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗