2777
2789

من پارسال نزدیک 400 گرم طلا فروختم یه مسکن مهر خریدم اون موقع قیمت خونه از طلا بالاتر بود اما تو این یه سال چون طلا دو برابر شده و خونه بخاطر رکود قیمتش ثابت بود خیلی تو ضرر افتادم حالا نمیدونم برای اینکه ضررم بیشتر نشه فروش خونه و خرید دوباره طلا اشتباهه؟ میترسم امسالم خونه تو رکود بمونه و طلا بازم رشد زیادتری داشته باشه و باز کلی غصه بخورم باید بگم همین خونرو به نام خودم دارم اما توش ساکن نیستم و دادم اجاره اجارشم کمه و اصلا نمیارزه به استهلاک خونه حالا موندم چی کنم یه اشتباه کردم تو بدترین تابم تبدیل طلارو به خونه انجام دادم دیگه افتادم تو تله و گیر کردم مستاجر بهمن میره موندم چی کار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه رشد طلا از سایر دارایی ها بیشتر بوده و طلا یک سرمایه گذاری بلند مدته ولی رشد پارسال طلا بیشتر ناشی از رشد جهانی قیمت طلا بود که به نظر نمیاد امسال این مدل رشد داشته باشه

ضمنا شما وقتی خونه رو بدی رهن داری روی پول رهن هم با افزایش قیمت سود می‌کنی ولی طلا فقط اندازه ی پول خودت سود می‌کنی .

من ۸سال پیش کار شمارو انجام دادم و توی سودم ولی چون یکسال زمان زیادی واسه سوددهی نیست بله شما فعلا تو ضرر هستی و باید صبوری کنی.

هیچوقت پولتو جای مسکن مهر نده

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

اگه بفروشی بری طلا بخری ضرر بزرگی میکنی 

ملک سرمایه گذاری بلندمدته 

و همینطور طلا فکر نکن الان بری طلا بخری سال بعد دوبرابر میشه حداقل ۵ سال زمان می‌بره تا سود کنی

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

نیم کیلو طلا فروختی برا مسکن مهر اخه؟

والا پارسال همون مسکن مهرمدبا غفوش طلاها نمیدادن پول رهن خونرم روش گذاشتم تا تونستم بخرم امسال بخاطر جن و رشد انس جهانی طلا دو برابر شد و خونه رکود رفت کی اخه میدونست اینطوری میشه