2777
2789
دمت گرم مثلا من همین تاپیک ب نکته ریزش پی بردم ک حقوق با درآمد فرق داره کلمه ها رو درست وبااصطلاح در ...

اره واقعا

متوجه شدن اینچیزا خیلی خوبه

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالله ب زودی خانم متخصص آخه پسرا کور شدن نمی بینن دختر بااین بااستعدادی

والااااا

هرچند دیدن من چشم بصیرت میخواد😌😌🤣🤣🤣🤣🤣

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

تفاوت حقوق و درآمد چیه ؟

حقوق یعنی ماه به ماه از جایی که توش کار میکنی یه مبلغ معینی رو بهت میدن، ولی درآمد یه مبلغ ثابت نیست، بعضی وقتا کمه بعضی وقتا زیاد

مثل خیلی از شغل های آزاد

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

الان ک عروسیا خیلی خیلی کم شده

کجا کم شده اتفاقا به نظر من یکی که زیادتر هم شدن

الان خواهر زندایی من هم ارایشگره در بدترین حالت روزی دوسه تا عروس داره برای مراسم عروسی یا عقد

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
جدی کارمند بانک ۳۰تومن حقوق میگیره

نه بابا مگر اینکه سابقه زیاد داشته باشی

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

یه استاد دانشگاه یا کارمند معمولی 

۳۰ تومن حقوق زیادی نیست بیشتر کارها در همین حد یا یه مقدار کمتر 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین