2777
2789
عنوان

نامزدم یه مشکل تو بچگیش داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 45 پست
مشکلی نیس گفتی عمل کرده ؟؟؟ .شوهر منم اینجوریبود عمل کرده بود الان یه بضه کلا نداره نابود شده همون ی ...

خب همین دیگه، اومدیم و ازمایشش مث همسر شما بود، وقتی با دارو خوب میشه پس نمیخوام به خاطر این چیزا نه بگم‌. پس برام مهم نباشه که حتما نامزدیمو موکول کنم به بعدش اقلا اینجوری جلوه بهتری داره پیش خودش و خانواده اش

ولی باز یه فکر وسواس گونه ای میاد سراغم میگه اگه مصلا خدای نکرده سرطانی یا یه مشکلل خیلی  جدیتر دیگه باشه چی😬 حالا ربطی به اون عمب بچگیش هم نداره. کلا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ببین بعضی نوزادا بیضه هاشون تو کیسه بیضه نمیاد ونهانه ودکتر میاردش پایین اینا هیچکدوم تاثیر بربار ...

متاسفانه برابعضیااگردرکودکی  عمل نشه دگه اسپرم ازبین میره  حتی اگرعملم کنن درسنین بالاتر پایین بیارن بی اثره  یه دوره طلایی داره شاهدم یه کاربرتوهمین تایپک ومتاسفانه تجربه خیلیاتوتایپکای مشابه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم ا۱لا نگران نباش اولا معلومه که پسر صادقیه که گفته دمش گرمبعدم یه ازمایش سادست از مایع منی یه ا ...

خب الان چکار کنم؟ نامزدیمو بذارم بعد جواب ازمایش؟ اخه اگه مشکلی هم باشه معمولا با عکل و دارو هوب میشن مگه نه؟

نه ببین بعضی نوزادا بیضه هاشون تو کیسه بیضه نمیاد ونهانه ودکتر میاردش پایین اینا هیچکدوم تاثیر بربار ...

ببین این ازمایش و سونویی که دکتر براش نوشته اصلا ربطی به اون قضیه نداره. فقط واسه چکاپه مثلا واریکوسل یا سرطان یا چیز دیگه ای نباشع

ببین این ازمایش و سونویی که دکتر براش نوشته اصلا ربطی به اون قضیه نداره. فقط واسه چکاپه مثلا واریکوس ...

پس بذارید نشون بیارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
آره دیگه توی اون سن دیگه بیضه، متاسفانه آتروفیک شده

نامزد منم به تشخیص دکترش ۹ سالگی عمل کرد، گفت بعدا ازمایش و اینا رفته حتی برای سربازیش بهش گفتن مشکلی نیست یعنی اونم اتروفیک شده؟ 

[QUOTE=364649538]نامزد منم به تشخیص دکترش ۹ سالگی عمل کرد، گفت بعدا ازمایش و اینا رفته حتی برای سربازیش بهش گفتن مشکل ...[/QUO

آزمایش چی رفته 

منم یکی از هم خدمتی هام هر دو تا بیضه ش بالا بوده و توی سن بالا جراحی کرده بود و خب سربازی هم اومده بود. دلیل نمیشه.  اون بیضه ای که توی ۹ سالگی بالا بوده و بعد اوردن پایین قطعا دیگه بدون عملکرده.  اما بیضه سمت مقابل احتمالا شاید فقط یه مقدار عملکردش کم شده باشه که خب باید بررسی بشن

بذار جواب آزمایش بیاد

من بودم خودم باهاش دکتر و آزمایش می رفتم و نظر دکتر متخصص رو می پرسیدم ببینم دکتر چی میگه

چون امکان اینکه یه وقت بهت دروغ بگن هست

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه ازمایش اسپرم بده باهم برید دکتر یا جوابش رو بهت بده خودت بری بپرسی،اگر صفر نباشه قابل درمانه 

اگر نه قبل عقد تصمیم بگیر که بچه میخوای یا نه تا بعد ها دربه در مراکز ناباروری واسه اهدایی نشی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ