2777
2789
عنوان

نماز شب رو چطوری میخونن

90 بازدید | 17 پست

لطفا راهنمایی کنید چه تفاوتی با نماز صبح داره ممنون🩵

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نماز شب یازده رکعت است،چهار تا دو رکعتی عین نماز صبح به نیت نماز شب، یه دو رکعتی عین نماز صبح به نام ...

ممنون باید نیت خاصی کنم؟ یا ذکر متفاوت نداره

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

۱۱ رکعت 

اولش ۴ تا ۲ رکعتی مثل نماز صب میخونی اما نیت فرق میکنه بجااینکه بگی ۲ رکعت نماز صب میگی ۲ رکعت نماز شب ۴ بار تکرار میکنی 

بعد ۲ رکعت نماز ب نیت نماز شفع 

رکعت اول حمد سوره و ناس

رکعت دوم حمدسوره وفلق

بعدم سلام 

دوبارع یک رکعت نماز ب نیت وتر مبخونب 

حمد و ۳ تا سوره و فلق و ناس

قنوتش خیلی مهمه سرچ کن قنوت رو

ممنونم💚💚

نه نیت همون نماز شب از نیمه شب تا قبل از اذان صبح میتونید بخونید نماز یک رکعتیش را تو نت ببینید متفا ...

ممنون💚💙

۱۱ رکعت اولش ۴ تا ۲ رکعتی مثل نماز صب میخونی اما نیت فرق میکنه بجااینکه بگی ۲ رکعت نماز صب میگی ۲ رک ...

ممنون گلم💚💚💙

من تو تلگرام ربات نماز شب دارم‌میخوای بفرستم؟ 

واسه من نیستا کلا تازه پیداش کردم

اینم راحت ترینشه یه رکعت

اما کلی هم الان میفرستم برات

نيت: يك ركعت نماز وَتْر مي‌خوانم قُربة اِلي الله  در ركعت اول: يك بار سوره حمد + سه بار سوره قل هو الله احد + يك بار سوره قل اعوذ برب الفلق + يك بار سوره قل اعوذ برب الناس .

✿در قنوت: خواندن كامل قنوت + در حاليكه دستهايتان در حالت قنوت است،
(با دست چپ قنوت بگیرید و با دست راست تسبیح)
❀چهل(۴۰) بار بگوييد
 ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنينَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمينَ وَ اَلْمُسلِماتْ )
«خدايا ببخش جميع مؤمنين مرد و مؤمنين زن را»

یا چهل(۴۰) مومن رو دعا کنید:

مثال:اللهمَّ اغْفِرْ لِمریم مهدی
✺میتوانید کسانی که از دنیا رفته اند را هم دعا کنید .

❀ و بعد از آن هفتاد (۷۰) بار بگوييد
( اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبي وَ اَتُوبُ اِلَيه)
«آمرزش مي‌طلبم از خدايي كه پروردگارم است و بسويش باز مي‌گردم».

❀سپس هفت بار بگوييد
(هذا مَقامُ الْعائِذِ بِكَ مِنَ اَلْنار)
«اين است مقام كسي كه از آتش قيامت به تو پناه مي‌برد».

✾ سپس سيصد (۳۰۰) مرتبه بگوييد ( الهی اَلْعَفو ) «ببخش».

✾ و سپس يك بار(۱) بگوييد
 ( رَبّ اغْفِرْلى وَ ارْحَمْنى وَ تُبْ عَلىََّ اِنَّكَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحيم ) .

☚«پروردگارا ببخش مرا و رحم كن به من و توبه مرا بپذير به راستي كه تو، توبه پذيرنده، بخشنده و مهرباني».

+ ركوع + سجد + تشهد + سلام + (پايان نماز) + تسبيحات فاطمة زهرا (س) .

❖نکته:(تسبيحات حضرت زهرا (سلام الله عليها): (34 مرتبه، الله اكبر، 33 مرتبه، الحمد لله و 33 مرتبه، سبحان الله)

❀در حديثي آمده: خواندن تسبيحات فاطمه زهرا (سلام الله عليها) از هزار ركعت نماز مستحب، نزد خداوند بهتر است

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

اینم‌کاملش عزیزم 

ان شاءالله که درست باشه

نماز شب يازده‌ ركعت است➣

چهار تا دو ركعت (مثل نماز صبح) به نيت نماز شب و يك نماز دو ركعت به نيت نماز شَفْعْ و يك نماز يك ركعتي به نيت نماز وَتْر .

✦نيته چهار تا نماز دو رکعتی: دو ركعت نماز شب مي‌خوانم قُربة اِلي الله .

نيت: دو ركعت نماز شَفْعْ مي‌خوانم قُربة اِلي الله
. در ركعت اول: يك بار سوره حمد +(میتوان به اختیار توحید هم خواند)+ يك بار سوره قل اعوذ برب الناس + ركوع + سجده. .
.  در ركعت دوم: يك بار سوره حمد +  يك بار سوره قل اعوذ برب الفلق + ركوع + سجده + تشهد + سلام.

نيت: يك ركعت نماز وَتْر مي‌خوانم قُربة اِلي الله  در ركعت اول: يك بار سوره حمد + سه بار سوره قل هو الله احد + يك بار سوره قل اعوذ برب الفلق + يك بار سوره قل اعوذ برب الناس .

✿در قنوت: خواندن كامل قنوت + در حاليكه دستهايتان در حالت قنوت است،
(با دست چپ قنوت بگیرید و با دست راست تسبیح)
❀چهل(۴۰) بار بگوييد
 ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنينَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمينَ وَ اَلْمُسلِماتْ )
«خدايا ببخش جميع مؤمنين مرد و مؤمنين زن را»

یا چهل(۴۰) مومن رو دعا کنید:

مثال:اللهمَّ اغْفِرْ لِمریم مهدی
✺میتوانید کسانی که از دنیا رفته اند را هم دعا کنید .

❀ و بعد از آن هفتاد (۷۰) بار بگوييد
( اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبي وَ اَتُوبُ اِلَيه)
«آمرزش مي‌طلبم از خدايي كه پروردگارم است و بسويش باز مي‌گردم».

❀سپس هفت بار بگوييد
(هذا مَقامُ الْعائِذِ بِكَ مِنَ اَلْنار)
«اين است مقام كسي كه از آتش قيامت به تو پناه مي‌برد».

✾ سپس سيصد (۳۰۰) مرتبه بگوييد ( الهی اَلْعَفو ) «ببخش».

✾ و سپس يك بار(۱) بگوييد
 ( رَبّ اغْفِرْلى وَ ارْحَمْنى وَ تُبْ عَلىََّ اِنَّكَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحيم ) .

☚«پروردگارا ببخش مرا و رحم كن به من و توبه مرا بپذير به راستي كه تو، توبه پذيرنده، بخشنده و مهرباني».

+ ركوع + سجد + تشهد + سلام + (پايان نماز) + تسبيحات فاطمة زهرا (س) .

❖نکته:(تسبيحات حضرت زهرا (سلام الله عليها): (34 مرتبه، الله اكبر، 33 مرتبه، الحمد لله و 33 مرتبه، سبحان الله)

❀در حديثي آمده: خواندن تسبيحات فاطمه زهرا (سلام الله عليها) از هزار ركعت نماز مستحب، نزد خداوند بهتر است)

🪴@M308bot
🪴@Apocalyps308

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
من تو تلگرام ربات نماز شب دارم‌میخوای بفرستم؟ واسه من نیستا کلا تازه پیداش کردماینم راحت ترینشه یه ر ...

مممنونم 😍💚نه عزیزم متاسفانه تلگرام ندارم اما سایتی رو شما میشناسین معتبر باشه سوالات مذهبی رو بپرسم