2777
2789
عنوان

لعنت به مردی ک سردی جنسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 97 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکه یک چیزی هم بگم بنده خدا همسرت معلومه خودش عذاب وجدان داره و ناراحت هست مگه نفرینش کردی؟🥴😬

سیاست زنانه داشته باش یکم باهاش مهربون تر باش حرفاس عاشقانه و محبت آمیز آرایش لباسای زیبا فضای عاشقانه و رمانتیک

نمیدونم والا واقعا یچیزی هست چجوری این مدت نرفتی مشاور ؟😮‍💨همسرت اگ نمیره دکتر یا مشاور خودت برو ی ...

میدونی من خودمم خیلی سرد شدم.الان مثلا دوست دارم اون بیاد سمتم ولی همش تو ذهنم دنبال بهونم ک اگه اومد چجوری ردش کنم.میذونی چی میگم؟,نمیاد گریه میکنم اگرم بیاد نمیخام .کلا هردومون موجودات عجیبی هستیم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
و اینکه یک چیزی هم بگم بنده خدا همسرت معلومه خودش عذاب وجدان داره و ناراحت هست مگه نفرینش کردی؟🥴😬س ...

من اصلا نمیتونم اینجوری ک میگی باشم لباسو ارایشو اینا.اصلا بلد نیستم.نفرین نکردم فقط گفتم خدا حقمو ازت بگیره

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
زمینه رو براش فراهم کن ن اونقدری که همش خودت پیش قدم شی با سیاست کارتو راه بنداز یکاری کن ک اون خودش ...

بخدا قسم نمیاد

من اصلا نمیتونم اینجوری ک میگی باشم لباسو ارایشو اینا.اصلا بلد نیستم.نفرین نکردم فقط گفتم خدا حقمو ا ...

خب تو اینجوری باش ببین تغییری نمیکنه !حتما میکنه

یعنی تو این چندسال تاحالا واسش ناز و عشوه و چمیدونم این چیزا ک گفتم انجام ندادی؟؟

بابا چرا بدبختو تحت فشار میزاری اون تمایلی توش وجود نداره بخوادم نمیتونه با تو سک س کنه با خواهش الت ...

وقتی قبول‌نداره ک‌مریضه چکار کنم .بارها بهش گفتم بریم دکتر بریم مشاور میگه من هیچ مشکلی ندارم فقط بهم فرصت بده درستش میکنم.دو ساله دارم بهش فرصت میدم