2777
2789
مو روغن تراپی قبل حمومروغن تراپی +ماسک بدشپوستمفوم+ابرسان+سرم هیالورونیک اسید ،نیاسینامید، سالسیلیک ...

من برم دکتر پوست واسه پوستم ک جای جوش داره یکم بنظرت اوکی میشه؟

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرشور سیلیکونی چ تاثیری داره؟کی باید استفاده کرد؟ کجا ت حموم؟

برای رشد و تقویت موها عالیه 

وقتی شامپو میزنی سرت رو که کف مالی کردی بعد با سرشور موهات رو بشور .

تو حموم دیگه 

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

هیچکدوم تکراری شدن اینا دیگه

واسه بچه خودم نمیخوام من هنوز نمیدونم دختره یا پسر😃

کلی دوست داشتم بدونم.

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

هیچکدوم تکراری شدن اینا دیگه

یه اسم قشنگ تو این مایه ها بگو . زیادی جدید نباشه

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

برای رشد و تقویت موها عالیه وقتی شامپو میزنی سرت رو که کف مالی کردی بعد با سرشور موهات رو بشور .تو ح ...

آهان یکی اول با دست موهارو کفی میکنی بعد زیر دوش با اون سرشور میشوری درسته؟

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

من برم دکتر پوست واسه پوستم ک جای جوش داره یکم بنظرت اوکی میشه؟

جای جوشاتون قرمزن یا گود

ینی قدیمن یا جدید؟

اگ جوش فعال ندارید ب نظرم برید درمان کلینیکال کنید

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
آفرین مثلا چی برا روح

کتاب 

نقاشی 

زبان جدید یادگرفتن 

مدیتیشن

نوشتن اهدافم 

شکرگزاری روزانه 

بافتنی 

پته دوزی 

موسیقی شاد گوش دادن 

درست کردن شیرینی و کیک 

رسیدگی به گیاهان 

بازی با حیوونای خونگی 

و...

من اینقدر تو خونه سرگرم میشم که خیلی کم میرم بیرون آخه خیلی خوش میگذره و وقت کم میارم .😂😂✨

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

گود شده

واس گودی باید درمان کلینیکی شرو کنید

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○