2777
2789

روتین مو

پوست

حواسم هس چیا بخورم 

شکر حذف کردم

حواسم ب خابم هس

حواسم ب روابطم هس دوستانه منظورمه

کلا غرق زندگی خودمم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکدوم

یه اسم قشنگ تو این مایه ها بگو .  زیادی جدید نباشه

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

به نظرم رسیدگی به خود،تاحد رسیدگی به پوستت و پاک سازی ایناست بعد تزریق ژل و بوتاکس و....دیگه رسیدگی به خود حساب نمیشه کلا میکوبی از اول میسازی،ولی من خودم اینجوریم که هیچ وقت از کرم های سنگین استفاده نمیکنم چون پوستم خراب میشه،همیشه ضدافناب میزنم،برای رفتن به هرجااای اراسته و مرتب میرم،سعی میکنم هرلباسی که کهنه یا پاره میشه کلا از کمدم بندازم دور،الان یه ساله قند و چیزای شیرین نمیخورم،آب حیلی زیاد میخورم و همیشه میخندم  

روتین پوست وموت چیه

مو 

روغن تراپی قبل حموم

روغن تراپی +ماسک بدش

پوستم

فوم+ابرسان+سرم هیالورونیک اسید ،نیاسینامید، سالسیلیک اسید

و مهم ترین ضد افتاب 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○