2777
2789
نه والا...الان چندساله پالتو نخریدم...یعنی اون موقع ها گرمایی بودم نمیپوشیدم...الانم که دوساله میخوا ...

من یه چیزیومیخوام انقدرذهنمومشغول میکنه که تانخرمش آروم نمیشم نمیدونم‌شایدبه خاطرسنمه همسن وسالام یکسره خریدمیکنن ولی من نه امسال بارونی خریدم نه پالتو

من یه چیزیومیخوام انقدرذهنمومشغول میکنه که تانخرمش آروم نمیشم نمیدونم‌شایدبه خاطرسنمه همسن وسالام یک ...

چند سالته مگه؟؟

من که چندساله لباس گرم نخریدم...نه بارونی نه پالتو...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اما تو دلت میخواد و واجب میدونی بخر برات مهم نباشه چی میگه کم کم عادت میکنه تورو با خانواده و زن ...

اهان باشه پس بخرم یانخرم قهرکنم بعدبگه چرادیگه نخریدی بعدبگم نمیخوام دیگه وفلان بعدمیفهمه ناراحت شدم باحرفش بعدخودش اصرارمیکنه بخرم😂

اهان باشه پس بخرم یانخرم قهرکنم بعدبگه چرادیگه نخریدی بعدبگم نمیخوام دیگه وفلان بعدمیفهمه ناراحت شدم ...

😂😂😂 نمیدونم والا یهو نمیاد منت کشی قهر میمونی

لا حول ولا قوة الا بالله 
😂😂😂 نمیدونم والا یهو نمیاد منت کشی قهر میمونی

یه خصوصیت خیلی خوبی که داره فوری ناراحت شم میفهمه همین سریم قبل جریان پالتوبااون  حرف گفت پات نرمال اینانیس فهمیدناراحتم سعی میکردبعدش حرفی بزنه بخندونم چرت وپرت میگفت هی سوال میپرسید

قهرباشم که دیگه صددرصدمیفهمه ولی بازم امکانش هس نفهمه

قهر کن ایشالله که جوابه

😂زنگ زد گفت رفتی بازار گفتم نه برای چی گفت برای پالتودیگ گفتم نه نمیخواد گفت برودیگه روز زن هم هست هرپالتویی میگیری یه پالتوخوب وشیک بخره چقدرپولش شد۲تومن ۳تومن ,۴تومن,۵تومن ,۶تومن هرچقدرشدانتخاب کردی بگوبعدپولشوبدم

قهر کن ایشالله که جوابه

حالامن هی میگفتم نه نمیخواددستت دردنکنه گفت نه بروبخر گفتم نه همون پالتوقبلیمم هستش استفاده میشه هنوز همونومیپوشم میگفت نه بروبخردیگ یه پالتودیگم داشته باشی

هی میگفت باشه؟ هی من میگفتم نه کم مونده بودالتماس کنه😂دیگه موافقت کردم برم پالتوبخرم 

ولی ازاونجایی که شال بافت ستش هم میخوام لباس شب یلدایی هم میخوام لباس بافتتوخونه هم میخوام‌بایدبیشترازش پول بگیرم برای پالتووفکرکنه همین پول پالتوبوده ولی برم باهاش بقیه وسایلی که میخوامم بخرم