بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایاااا چقددد سختت بوده خاله واقعا احساس مادرانه ای نسبت به خواهرزادش داره میدونم اللن چقدر دلشکسته ...
خیلی آخه این بچه خودش بمن حس داشت یعنی اینقد که منو دوست داشت هیچ کسو نداشت تولد دوسالگیش همون پارسال بعد مریضیش براش کیک خریده بودم تو حا بود تا فهمید گفتن اجی برات کیک آورده بلند شده بود با حال نداری نمیدونی چه ذوقی کرده بود بعد اون هر هفته کیک میخریدم براش میبردم میپرید بالا پایین این همسایه روبروییمون خیلی شومن خیلی یعنی همش ما یه کاری میکنیم تا خرابش نکن ول کن نیستن دوروز قبل قوت بچه از ش فیلم گرفت فکر کنم بچرو چشم زدن هی میگفتن چقدر خوشگله فلانه
ای خدا😭😭خدا به همه شما و مخصوصاً پدر و مادرش صبر بده خیلی غم انگیزه🖤🖤🖤
والا منو مادرم خیلی حالمون بدتره خیلی چون بنا وابسته بود مادرش بنده خدا اصلا تو خال خودش نیست ولی مامانم و من یجوری اصلا هر دو دقیقه یادش میوفتیم تا خود آگاه میزنیم زیر گریه الان ۲۸ چهلمشه
این همسایه روبروی ما معروفعهاصلا به نابود کردن طرفو میبینن طرف پود میشه ما این بچرو اصلا نشونشون نمیدادیم منتها منتظر من بود یهو از در میاد بیرون خواهر احمقممم نمیبرتش تو اینا میان میبینن و فیلم ازش میگیرن بخدا میگن بعدش حالش بد شد اکه چشم اونا باشه ممکنه حلالشون نمیکنم