2777
2789
عنوان

شب یلدا چیکار میکنید بچه ها🥺🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 3677 بازدید | 115 پست
😂😂😂 واییی خوشبحال عروسه ولی واقعا سخته اینهمه مردمو تو هزینه میندازن

حقیقتا من که عروسم تنم واس مراسمایی مث یلداییو چمدونم عید و اینا میلرزه

یه رسمایی گذاشتن واس من که خونه خراب کنه🥺🖤

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

ممنون عزیزم بیمار نشد این دفعه پاک کن خورده بود بعد دیر متوجه شدن بچه هی زور می زد برای مدفوع نمی‌تو ...

ای خدا😭😭خدا به همه شما و مخصوصاً پدر و مادرش صبر بده خیلی غم انگیزه🖤🖤🖤

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا من که عروسم تنم واس مراسمایی مث یلداییو چمدونم عید و اینا میلرزهیه رسمایی گذاشتن واس من که خو ...

شمام دارین ازین رسما؟ 

خیلی بده واقعا ادم تا بخواد بچه هاشو سرو سامون بده اه در بساط واسش نمیمونه چه کاریه اخه 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

خدایاااا چقددد سختت بوده خاله واقعا احساس مادرانه ای نسبت به خواهرزادش داره میدونم اللن چقدر دلشکسته ...

خیلی آخه این بچه خودش بمن حس داشت یعنی اینقد که منو دوست داشت هیچ کسو نداشت تولد دوسالگیش همون پارسال بعد مریضیش براش کیک خریده بودم تو حا بود تا فهمید گفتن اجی برات کیک آورده بلند شده بود با حال نداری نمیدونی چه ذوقی کرده بود بعد اون هر هفته کیک می‌خریدم براش می‌بردم میپرید بالا پایین این همسایه روبروییمون خیلی شومن خیلی یعنی همش ما یه کاری میکنیم تا خرابش نکن ول کن نیستن دوروز قبل قوت بچه از ش فیلم گرفت فکر کنم بچرو چشم زدن هی میگفتن چقدر خوشگله فلانه

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
شمام دارین ازین رسما؟ خیلی بده واقعا ادم تا بخواد بچه هاشو سرو سامون بده اه در بساط واسش نمیمونه چه ...

بله داریم 

هیی روزگار🖤😔

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

ای خدا😭😭خدا به همه شما و مخصوصاً پدر و مادرش صبر بده خیلی غم انگیزه🖤🖤🖤

والا منو مادرم خیلی حالمون بدتره خیلی چون بنا وابسته بود مادرش بنده خدا اصلا تو خال خودش نیست ولی مامانم و من یجوری اصلا هر دو دقیقه یادش میوفتیم تا خود آگاه می‌زنیم زیر گریه الان ۲۸ چهلمشه

خیلی آخه این بچه خودش بمن حس داشت یعنی اینقد که منو دوست داشت هیچ کسو نداشت تولد دوسالگیش همون پارسا ...

اییی خدااا😭😭😭 اره عزیزم چشم زخم واقعیه بعضیا انرژی منفیشون دامن اطرافیانشونو میگیره

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

والا منو مادرم خیلی حالمون بدتره خیلی چون بنا وابسته بود مادرش بنده خدا اصلا تو خال خودش نیست ولی ما ...

خدا بهتون صبر بده خیلی سخته درکتون میکنم آدم به خواهر زاده مثل بچه خودش وابسته است امیدوارم بتونید از پس این غم بزرگ بربیایید

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
اییی خدااا😭😭😭 اره عزیزم چشم زخم واقعیه بعضیا انرژی منفیشون دامن اطرافیانشونو میگیره

این همسایه روبروی ما معروفعهاصلا به نابود کردن طرفو میبینن طرف پود میشه  ما این بچرو اصلا نشونشون نمیدادیم منتها منتظر من بود یهو از در میاد بیرون خواهر احمقممم نمیبرتش تو اینا میان میبینن و فیلم ازش میگیرن بخدا میگن بعدش حالش بد شد اکه چشم اونا باشه ممکنه حلالشون نمیکنم