2777
2789
عنوان

شب یلدا چیکار میکنید بچه ها🥺🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 3677 بازدید | 115 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما تو خونه خودمونیم و خیلیم راضی ام 🤗

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

چون فک کنم ترجیح بده پیش خانوادشش باشه تا منو اینکه عقدیم و همین دیگ آخه چن بارم گفته خدا کنه بتونم ...

ببین باید سیاست داشتن رو یاد بگیری و نزاری بره.

خودت میتونی بری پیش خانوادت یا دوستی کسی؟

اگرم نه که پس باید خیلی رو خودت کار کنی

پیرینسس🎀🤍

عزیزدلم طفل معصوم ...شاید قسمت و تقدیرش اینجور بوده انشاالله خدا سلامتی ب شما و خانوادش بده

فقط از خدا میپرسم آخه چرا این همه آدم بد تو دنیاست زنده میمونن اون طفل معصوم باید می‌رفت نمیدونی چقدر ناز بود آخرین لحظه که خالش خیلی بد شد بردن بیمارستان میگفتن همش سراغ منو می‌گرفته نکاه می‌کرده تا من برسم ای خدا

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
عه چقدر عالیخوش بگذره بهتون 🫂✨

ممنون 🌹🌹🌹🌹

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

ما چنتا خواهربرادریم همه متاهل هرسال هرخانواده هرچی درتوانش ازشبرینی گرفته تا شام وتنقلات می‌بریم خو ...

چقدرم عالی

خوش بگذره بهتون عزیزم 🙂🫂✨

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

این رسم کدوم منطقه است شمام هدیه میبرین؟ هدیه چیا میارن ک براشون تالار گرفتن ببخشید خیلی سوال پرسیدم ...

تهران ولی تورک هستیم  بله دیگع نهایت ی تومن کادو بدم ولی  مادر شوهره کلی خرید کرده برا عروس و طلا گرفته حالا فردا برم ببینم چ خبره خخ منم کنجکاوتر از تو خخ

ببین باید سیاست داشتن رو یاد بگیری و نزاری بره.خودت میتونی بری پیش خانوادت یا دوستی کسی؟اگرم نه که پ ...

نه من هر جا برم میگن چرا پیش شوهرت نیستی

من تو خونه میمونم خانوادمم احتمالا برن پیش عموم 

همسرمم که پیش خانوادش

ببین باید سیاست داشتن رو یاد بگیری و نزاری بره.خودت میتونی بری پیش خانوادت یا دوستی کسی؟اگرم نه که پ ...

چجوری 

آخه اون که کار بدی نمیکنه 

هیی نمیدونم چی بگم😔

ما چنتا خواهربرادریم همه متاهل هرسال هرخانواده هرچی درتوانش ازشبرینی گرفته تا شام وتنقلات می‌بریم خو ...

خوش به حالتون

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
تهران ولی تورک هستیم بله دیگع نهایت ی تومن کادو بدم ولی مادر شوهره کلی خرید کرده برا عروس و طلا گر ...

😂😂😂 واییی خوشبحال عروسه 

ولی واقعا سخته اینهمه مردمو تو هزینه میندازن 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

فقط از خدا میپرسم آخه چرا این همه آدم بد تو دنیاست زنده میمونن اون طفل معصوم باید می‌رفت نمیدونی چقد ...

خدایاااا چقددد سختت بوده 

خاله واقعا احساس مادرانه ای نسبت به خواهرزادش داره میدونم اللن چقدر دلشکسته ای 🖤🫂

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...