2777
2789
عنوان

دوستم اصلا شوهری و ازدواجی نیست

1124 بازدید | 75 پست

واقعاااا برام جالبه چون اکثرا دخترا عاشق سر و سامان گرفتن و ازدواجن. یا پارتنر دارن 

دوستم فرهنگیه.دانشجوی دکترای روانشناسیه.اینقدرررر اهل درس و مطالعه است.به شدت اطلاعاتش بالاست.تو اینستاش همش مطالب علمی میزاره

چند تا زبان بلده.

کیک و شیرینی و غذاهای خوشمزه درست میکنه.خیلییی باانگیزه و شاده

بعد اصلا اهل ازدواج نیست همش در حال یادگیری و مطالعه است.دختر اینطوری کم دیدم

حدودا 30 سالشه یه ذره هم حرص نمیخوره برای مجرد بودنش. پارتنر هم نداره مطمئنم.اصلا اهل این حرفا نیست برام سواله چطوری تنهایی اذیتش نمیکنه

خدایا دوست ایشون رو از شر ایشون حفظ کن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب میکنه همه ک نباید شوهری باشن همینا بهترینارو جذب میکنن چون پسر براشون مهم نیس و دغدغه شو ندارن و رها هستن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

منم اصلا از ازدواج خوشم نمیاد

بدم نمیاد که با کسی در ارتباط باشم و دوست باشم ولی ازدواج و بچه و .. رو دوست ندارم اصلا

تعریف همه از تنهایی یکی نیست ، شاید اون انقدر با خودش خوب و خوشه که اصلا خودش رو آدم تنهایی نمیدونه

و خب اولویت های هرکسی توی زندگی فرق داره 

خدایا دوست ایشون رو از شر ایشون حفظ کن

خوشم نمیاد میان میگن فلانی ازدواج نکرده من خیلی نگرانشم فلانی تو فاز شوهر نیست. بابا والا خود اون ادم دلسوز خودشه خانواده م داره

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️