2777
2789
عنوان

داستااااان ترسناکککک ورود افراد باردار و ترسوو‌مننوع🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 89 پست
نه به این راحتی نیست فامیل ما تو زلزله همه خانوادشو از دست داد کلی پول خرج کرد روح پدرشو احضار کرد ج ...

جددددی چ جالب

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

اینکه میکن با چندتا نوشته و کاغذ روح احضار میشه راستع؟

یه سوال روح مسخره اس ؟ فکر کن مثلا اون دنیا داره راه میره اصلا صداش کنن بیاد عقلانیه اون روح پاشه بیاد ؟ عزیزم چیزی به اسم احضار روح وجود نداره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکرتنم میخاره برا داستان ترسناک😁از بس خوندم شباا کابوس میبینم 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

یه سوال روح مسخره اس ؟ فکر کن مثلا اون دنیا داره راه میره اصلا صداش کنن بیاد عقلانیه اون روح پاشه بی ...

اصلا؟

شیفتینگ واقعیه؟؟

میگن رمزش یادت بره بر نمی‌گردی تو دنیای واقعی

جددددی چ جالب

اهوم برای منم جالب بود ولی میگن اگه روحی رو به این دنیا بکشونیم برای اون روح خیلی سخت میگذره منم فقط شنیدم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شب وقتی تاریک شد برو وسط یه قبرستون تا صبح بمون بعد دیگه تنت نمیخواره برای چیز میز ترسناک😂

😂😂😂😂😂

اهوم برای منم جالب بود ولی میگن اگه روحی رو به این دنیا بکشونیم برای اون روح خیلی سخت میگذره منم فقط ...

در اینده یکی روح مونو احضار میکنه به گمونم

داستان سمیرای دست دراز یادتونه

اصلا؟

بذار بیشتر بازش کنم 

یه آدمایی که به شدت کم هستن و خیلی امور الهی و مذهبی رو انجام دادن و انجام میدن اینکار رو شاید بتونن انجام بدن و دارم میگم خیلی کمن و خب قطعا همچین آدمی که انقدر نیکو باشه نمیاد اینکار رو انجام بده چون گناه کبیره اس و بسیار منع شده و اونایی که احضار روح می کنن مثل دعانویسا و... در واقع احضار جن انجام میدن و روحی وجود نداره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
داستان سمیرای دست دراز یادتونه

وای آرهههه

بذار بیشتر بازش کنم یه آدمایی که به شدت کم هستن و خیلی امور الهی و مذهبی رو انجام دادن و انجام میدن ...

اوووو🙂

احضار جن هم گناه؟