وای دقیقا منم تا هر مناسبتی میشه میگه بریم خونه مامان بابام در حالی که من دوست ندارم زیاد تو جمع باش ...
بابا من همسرم خانوادش حتی بمیریمم کاری بما ندارن فقط موقع مریضی و بدبختیشون زنگ میزنن به پسرشون که ببرشون دکتر که اونم چند ساله نگفتن کلن خانواده متلاشی هستن مامان و باباش طلاق عاطفی گرفتن الان ۲۰ساله کاری بکار هم ندارن همش جنگ و دعوا تو خونشونه اما نمیدونم چرا این علاقه داره به اونایی که اصلن به ما کاری ندارن
۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰این متنو موقعی گذاشتم که برای باردوم میخاستم انتقال بدم و مطمئن بودم مثبت میشم چون خیلی خابشو میدیدم اماااااا..... نشد که بشه😔 حتمن حکمتی توی کار خداست ومن برای همیشه با مادر شدم خداحافظی کردم امیدوارم هیچ کدومتون ناامید از در آزمایشگاه نیایید بیرون😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا من ۱۵ سال ازدواج کردمبه نظرم به ذات خوده مرد من سعی کردم درکش کنم کنارش باشم سختی زیاد کشیدم به ...
چقدر عالیه که قدر شناسه آره بنظر منم به ذات بستگی داره من شوهرم ذات نداره من اینهمه کمک حالش بودم آخرش میگه آدم خررریت میکنه زن بگیره میگم منکه اینهمه کمکت کردم این چه حرفیه میگه خونه خریدی بنام خودت کردی چه کمکی کردی جالبه همینکه اجاره نمیده و من خونه خریدم یا برنج سالیانه رو میخرم یا بیمه تکمیلیش کردم و نمیبینه نمیدونم بقول مامانم اشتباه از منه زیادی بودم نباید اینقدر کمک مرد کرد هوا برش میداره
۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰این متنو موقعی گذاشتم که برای باردوم میخاستم انتقال بدم و مطمئن بودم مثبت میشم چون خیلی خابشو میدیدم اماااااا..... نشد که بشه😔 حتمن حکمتی توی کار خداست ومن برای همیشه با مادر شدم خداحافظی کردم امیدوارم هیچ کدومتون ناامید از در آزمایشگاه نیایید بیرون😭
همسر شما به ذاتشه نه به رفتار و برخورد شماست و فکر نمیکم تا این مامان و باباهه زنده باشن تغییر کنه
بعد از پدرو مادرش هم اولویتش خواهرو برادرشه اتفاقن من میگم خدا کنه برا پدر و مادره اتفاقی نیافته اگه بیافته من بدبخت شدم همه زندگیشو میده به خواهرو برادراش همسر من کلن مشکل روحی داره آدم نرمالی نیست