2777
2789
اره بابا همسرم پایه همه چی بامن😍😍😍فقط کافیه بگم تموم بعد من خیلی اهل مسافرت و بیرون رفتنم عادت کر ...

میشه بپرسم چطور تینکارو کردی؟من خیلی کمک حال شوهرمم حتی طلاهامو براش فروختم با پولم خونه خریدم ماشین خریدم با کمک همدیگه اما بیشتر پول مال من بود خانوادم خیلی خوبن تحصیلکرده و خودمم بهش سرم امااااااا اصلن من اولویتش نیستم همه رو بمن ترجیح میده همیشه کنار همه هست جز من خانوادم براش همه کاری کردن درست برعکس خانوادش اما بازم از خانوادم فراریه انگار محبت رو نمیفهمه میشه تو قلق کارتو بگی؟چکار میکنید که شوهراتون به دلتون راه میان

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰این متنو موقعی گذاشتم که برای باردوم میخاستم انتقال بدم و مطمئن بودم مثبت میشم چون خیلی خابشو میدیدم اماااااا..... نشد که بشه😔 حتمن حکمتی توی کار خداست ومن برای همیشه با مادر شدم خداحافظی کردم امیدوارم هیچ کدومتون ناامید از در آزمایشگاه نیایید بیرون😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برام یلدایی میارن میریم شهرمون خونه مادر شوهرم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
همسرت اعتراض نمیکنه که خونه مادرش برید؟من بااینکه خانوادم خیییلی لحترام همسرمو دارن و خیییلی بهمون ک ...

وای دقیقا منم تا هر مناسبتی میشه میگه بریم خونه مامان بابام در حالی که من دوست ندارم زیاد تو جمع باشم اونجا هم میره چشمش میفته خونوادش من دیگه فراموش شدم اینا همش تربیت اشتباه بوده از بچگی که پدر مادرشون تربیت درست یادشون ندادن توقع دارن که بچشون سر متاهلی کل وقتو محبتشونو برای اونا بزارن در حالی که اصلا درست نیست

بی حوصله و کم انگیزه 🥹

وقتی میدونه پدر مادرش از مهمون بیزارن چرا بریم

منم خانوادش بیزارن ما رو چهارماهی یبار به زووور دعوت میکنن ولی شوهرم با کله میره تا دعوت میکنن ذوق داره میره اما خانوادم هرهفته زنگ میزنن دلوت میکنن حتی مامانم به خودش میگه دلم براتون تنگ شده بیایید اما نمیره هرسال تولدش براش کادو میخرن تو خونه خریدن کلی کمکمون کردن بدون اینکه حرفی بزنن امااا همسرم خانوادشو ترجیح میده انگار محبت حالیش نیست بعدشم میگه من خوبم که اونا اینجورین تو لابد بدی که خانوادم باهات بدن خیییلی عجیبه حرفش برام چون همه فامیلش میگن این توی زن شانس آورده حتی شنیدم که میگن عروس آدم بگیده مثل فلانی منو میگن.ببین من کارمند بانکم اماااا اصلن تاحالا نشده از خودم تعریف کنم خیلی خاکی تراز این حرفام

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰این متنو موقعی گذاشتم که برای باردوم میخاستم انتقال بدم و مطمئن بودم مثبت میشم چون خیلی خابشو میدیدم اماااااا..... نشد که بشه😔 حتمن حکمتی توی کار خداست ومن برای همیشه با مادر شدم خداحافظی کردم امیدوارم هیچ کدومتون ناامید از در آزمایشگاه نیایید بیرون😭

منم از دار دنیا فقط دوتا مادر بزرگ دارم..بابا بزرگامو که خدا ازم گرفت...

خداروشکر که هستن

من نه پدر دارم نه پدر بزرگ نه مادربزرگ

فقط خداروشکر مادر دارم که اونم شرایط یه جوری هست نمیشه برم پیشش

وای دقیقا منم تا هر مناسبتی میشه میگه بریم خونه مامان بابام در حالی که من دوست ندارم زیاد تو جمع باش ...

مادر شوهر من یلدا که ساعت ۹ میگیره میخوابه بقیه مناسبتا مثل روز اول عید.روز مادر .اعیاد .پامیشه میره خونه مادرشوهر خودش که ما نریم .هر چهارماه میرفتیم اونم گفت خرج گرونه دیگه نمیشه مهمون دعوت کرد .منظورش ما بودیم با اینکه وضعش عالیه. ماهم دیگه نمیریم

میشه بپرسم چطور تینکارو کردی؟من خیلی کمک حال شوهرمم حتی طلاهامو براش فروختم با پولم خونه خریدم ماشین ...

والا من ۱۵ سال ازدواج کردم

به نظرم به ذات خوده مرد من سعی کردم درکش کنم کنارش باشم سختی زیاد کشیدم به خاطرش تحمل کردم

پول هم دادم بهش حالا نه در حد خونه خریدن ولی گیر کرده دادم

میگه خیلی صبوری😍😍😍😍

الویت اولش هم منم 

همه خانوادش میدونن☺️

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۲.۳۰۰😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃