2777
2789
عنوان

چقدر تو بارداری اذیت شدین

250 بازدید | 28 پست

من تا ۶ماهگی اذیتاش قابل تحمل بود مثلأ ب شدت تنبل شده بودم ولی بالا نمیوردم مثل خیلیا ولی از ۶ماه ک گذشت شاید باور نکنید انگار دوتا پامو از وسط گرفتن دارن میکشن ک پاره شم دوماهه هرروز درد دارم خدایا ینی میشه ی روز از خواب بیدار شم سبک بدون هیچ دردی شبا همش از خواب میپرم از درد بدنمو نمیتونم کش بدم خیلی خسته شدم ی جا میرم کلافه ام ن میتونم بشینم ن بخابم ن وایسم راه رفتن برام ی ذره اوکیه ک اونم دکتر گفته چون دهانه رحمت باز شده راه نرو 

من اصلا حالت تهوع اینا ندارم یه کوچولو این سنگین شدنه اذیتم میکنه با اینکه تند تند جیشم میگیره😂

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو چرا نمیگی تا 24هفتگی حالت تهوع قرص اسپرین بهم نمی اومد و سردرد معده درد بعد اونم استرس فشار خلط گرفتگی بینی و گلو بعدشم قند و انقباض عفونت و سوزش از اول یبوست و هزار تا درد دیگه الانم که استرس اب دور بچه و اینکه اینجا نمی تونم برم سزارین اختیاری

من تا ماه ۶ حالت تهوع خیلی داشتم و چیزی نمیتونستم بخورم بعدش تا ماه آخر خوب بودم باز ماه آخر چون بچه فشار میداد به معدم بازم حالت تهوع داشتم تا ۴۰ روز بعد زایمان هم بازم داشتم . زایمان طبیعی داشتم و خیلی اذیت نشدم چون ماه آخر پیاده روی زیاد میکردم و از ۴ سانت تا موقعی ک به دنیا بیاد کلا ۴ ساعت طول کشید