2777
2789

منو مثل دختر خودتون در نظر بگیرین راه نجات ازتون میخوام 

پدر مادرم تو نوزادی جدا شدن مادرمو ندیدم با خانواده پدری بزرگ شدم 

پدرم معتاد بیکار خواهر دوقلوم معلول مشکل روحی روانی شدید داره (دیگه منترل و درمانش از دستم خارج)

تا وقتی پدریزرگم زنده بود خوب بود تقریبا الان سه سالی هست سه تا عمو معتادم بعد فوت باباجون‌اومدم اینجا و نمیرن 

مامانجون سرطانیه 

تعرض از عموم‌دیدم 

معتادن هرروز زد و خورد و دعوا 

از اتاقم بیرون نمیرم 

بابام پول بخواد پیداش میشه 

خودم معلم رسمی هستم 

و‌ مدرس تیزهوشان 

۲۳ سالمه 

نمیتونم جدا بشم چون از عموهام میترسم باز اینجا از مامانجون یا از هم دیگه حساب میبرن تو اتاق در قفل میمونم 

اصلا جدا بشم یا شهر دیگه برم خواهرمو میندازن رو دوش من تا اخر عمرم بدخت میشم دوسش دارم ولی انقدر پرخاشگر و غلدر و سلیطست بخدا که سرتا پاشو هم طلا بگیرم زندگیمو زهرمار میکنه اونو فقط عمم میتونه نگه داره از اون حساب میبره 

پولی هم برام نمیمونه پس اندازی ندارم همه صرف هزینه های زندگی میشه 

من چیکار کنم بنظرتون؟

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

چشمام ببندم چجوری بخونم

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صد در صد جدا شو خوابگاه یا جایی جونت رو بردار و برو

من مطمعنم اولین نفر پدرم میاد پیدام میکنه میمونه دیگه نمیره معتادن جا ندارن اب و دون ندارن 

جون نظر میدیم وعادت اینه بیای وجواب ندی، حرفی نمیزنم

وقتی خوندم شناختمت فک کردم کسی دیکه ای هست.. شبخوش

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. 

۲۳ سال معلم رسمی؟!

فارغ التحصیل فرهنگیان از ۱۸ سالگی وارد شدم ۲۲ سالگی فارغ التحصل شدم 

۶ سال سابقه ۲ سال تدریس فیزیکی

جون نظر میدیم وعادت اینه بیای وجواب ندی، حرفی نمیزنموقتی خوندم شناختمت فک کردم کسی دیکه ای هست.. شبخ ...

خیلی وقتا انقدر ذهنم پر فقط میخونم حرفاتونو و با خودم حرف میزنم و مرور میکنم حرفاتونو 

خیلی وقتا دیگه نایی واسه توضیح نمیمونه دیگه ذهنم نمیکشه 

خیلی وقتا سر کلاسم (تاپیکای اول صبح)

ولی خب نظرتون محترمه 

اگر میشه خواهرتو ببر بهزیستی که هم اون جاش راحت باشه هم شما بتونی به خودت برسی

نتونستم بذارمش نتونستم با دلم راه بیام 

درخواست انتقالی بده به یه شهر دور و بی سرو صدا برو به اداره هم بگو به کسی نگن کجا رفتی

تا ۸ سال نمیتونم جابجا بشم تعهد دارم که ۲ سالش گذشته