من فلان و بهمان اصلا به من ربطی نداره ولی چرا جاااار میزنید که مطرح بشه ک رواج پیدا کنه نمیخواین نکنيد چسی کلاس واینام نزارید روی همه تاثیر بزارید
یا میری اینستا میبینی کلیپ پر کردن پسری که پرایده داره یا اسنپه یا فلان کنسله
ی کم فکر غرور یک مرد باشید الان ۸۰ درصد پراید سوارند
واقعا درک نمیکنم
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با همش موافقم بجز قسمتای اخر...روزی دخترا پسرا رو بر اساس میزان درامد و داراییشون انتخاب نمیکنن که پسرا یاد بگیرن دخترا رو بر اساس جلف و لوندی و عملی و چهره های افراطی بودنشون انتخاب نکنن...تا وقتی معیار پسرا اون چیزا باشه دخترام حق دارن مادیات واسشون مهم باشه
والامثلا میگن بچه نمیاریم که مسئولیت داره آرامش میگیره و...نگرانی اگه همینا نباشن ۱۰ سال دیگه مثل شب ...
بله مسئولیت داره باید آینده اش فراهم بشه .عزیزم کسی از بچه ازدواج عروسی اینجورچیزا بدش نمیاد ولی با این شرایط جامعه طرف میتونه چندتا بچه بیاره یاحداقل ازدواج کنه ؟طلاشد گرمی ۵ تومن چجوریه حلقه بخرن سرویس پیش کش .قبول کنید جامعه زندگی رو برای مردم سخت گرفته