2777
2789

چیکار باید میکردم 

چرا برای من مورد خوب نیومد یا وقتی میخواد‌پیش بیاد خراب میشه 

چله یس 

چله توسل 

چله احزاب ۳ بار 

چله ال یس برداشتم‌اما نشده 

چ میدونم‌ چرا صدام شنیده نمیشه 

ای زندگی دلگیرم ازت 

نه تنها ازدواج‌ موردهای دیگم توی زندگی خواستم انجام بدم انجام ک میدادم نمیشد یا برای انجامش شروعش مشکل پیش میومد بعد میگن چرا تو خودتی چرا عصبی هستی به خدا منمم آدمم کم میارم 

دوستانم رو میبینم به تک تک آرزوهاشون میرسن بعد خودمم و نرسیدن هام دست و پا زدن هام حالم داره بهم میخوره 

من اینم اکثرا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا درکت میکنم عزیزم خیلی سخته ولی خب چه کنیم امثال ماها باید بسوزیم تو این حسرت

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
شاید صلاحت اینهشاید خدا بهترشو برات نگه داشته..شاید خدا دلش میخواد یمدت تنهایی بکشی تا بیشتر به خودش ...

نمیدونم شاید میخواد بهش نزدیک شم ولی ای کاش عذابم نده دلم رحمت و محبتش رو میخواد البته همیشه هستا ولی دلم میخواد جز اون چیزی حس نکنم

من اینم اکثرا

کاملا درکت میکنم عزیزم خیلی سخته ولی خب چه کنیم امثال ماها باید بسوزیم تو این حسرت

هعی خستم انگار من ی مجسمه ام که یک صدا ی منم پیش خدا شنیده نشده

من اینم اکثرا

هعی خستم انگار من ی مجسمه ام که یک صدا ی منم پیش خدا شنیده نشده

صدای منم نمیشنوه ولی نمیدونم چرا هرشب باهاش درد و دل میکنم دیوونه ام😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
الان حتی مهم نیست چندسالمه این مهمه چرا برای این همه شده و برای من نه

شاید فعلا قسمتت نیست تجربه ثابت کرده ازدواج بزور نخواه یکی دو تا از فامیلای ما بزور از خدا خواستن الان خیلی پشیمونن گفتن کاش اون موقع پام میشکست جواب بله نمی‌دادم موفق باشی خوشگلم🥰😍😘

صدای منم نمیشنوه ولی نمیدونم چرا هرشب باهاش درد و دل میکنم دیوونه ام😆

چون من بدبخت تنهام چون فقط خودش میتونه همه چیز رو درست کنه دیگ خستم خودش فقط درمانمه

من اینم اکثرا