2777
2789

کاش عکست رو نمی دیدم

الان‌تو‌زشتی☹️

الان تعریف زشت عوض شده😭

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
گفتی یه مدت کار میکردی تو خونهدوباره کار کنخرج خودت کنبقیه تو سن‌تو‌ازدواج میکننولی تو خودت رو باخت ...

نه بابا کلا یه هفته نشد نداشت شوهرم کار در منزل بود کار در منزلم ببگاریه دیگه ولی باز مجبوری میگفتم از هیچی بهتره اونم ندلشت میوجد چنان با نفرت بهم نگاه میکرد منم دستو دلم میلرزید صدا ماشینش میشنیدم بدددددو  جمع میکردم همه چیو

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفتی یه مدت کار میکردی تو خونهدوباره کار کنخرج خودت کنبقیه تو سن‌تو‌ازدواج میکننولی تو خودت رو باخت ...

وای ما شوفاژ داریم بارش میره بالا زیاد نمیکنم شوفاژ چیکار کنیم بارش بالا نره من روماتیسم دارم اارم یخ میزنم مردم‌....

من بعضی از بلاگر اینستا رو از نزدیک دیدم

پوستشون پر منافذ باز

چروک کنار چشم

حتی اندامشونم به زیبایی عکس هاشون نیست

چه برسه صورتشون که ف یلتر میندازن

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
نه عزیزوم.وقتی مسخره قیافه ام کنه.کلی عیب پیدا میکنم و بهش میگم که کلی تحقیر بشه.بعد هم بهش میگم من ...

میداری عکست گلم 

میداری عکست گلم

شرمنده رفیق عکس نمیتونم بگذارم

با عقایدم  نمیخونه.

ولی اینکه زیبا نیستم و شوهرم قشنگه ضایع هست.

همه میگن.

ولی من اعتماد به نفسم و حفظ کردم. و کوتاه نمیام.

تا به شوخی مسخره کنه حسابش میرسم.

و واقعا هم دوستم داره.

اونه که ترس از دست دادن داره.

چون نذاشتم تحقیرم کنه 😎😎😎

شرمنده رفیق عکس نمیتونم بگذارمبا عقایدم نمیخونه.ولی اینکه زیبا نیستم و شوهرم قشنگه ضایع هست.همه میگ ...

اره کی به کیه باید خودتو بکشی بالا من هی بگم زشتم خوشکل نمیشم پیش شوهرم 

اووه مگه مجبوری باش ادامه‌میدی ادمی که جنبه یه بیرون رفتنو نداره خب این همه هواشو داشتن اشتباهه حوصل ...

نه سر بیرون رفتنم نه کلا نخواستم تو خونه بمونم خواستم یه هوا بخوره سرم رفتم یکم به خودم رسیدم رفتم 

ول کن باباحوصله داری جوانیتو واسه این حروم نکن جمع کن برو راحت این الان که بچه نداری این طوریه فردا که باردارشی زایمان کنی  شیر دهی داشته باشی کلا اندامت بهم مییریزه مثلا سینهات شل میشن شکمت بزرگتر میشه و ممکنه ترک بیفته روش ممکنه چاق تر بشی خلاصه روزی هزار بار میخواد عذابت بده فقط پاشو برو تا دیر نشده

اسی به نظرم یه مدت برو سرکار، هم پول جمع کن هم به خودت برس ، هم اعتماد به نفست میره بالا ، بعد تو ا ...

بهش گفتم بزار برم سر کار تو که نه خرج درمانم میکنی نه خرج زیباییم حداقل به خودم برسم نداشت

ایدیم عوص کردما اگه چتمو حدف کردی رفته خصوص باز میدم بهت البته کارم داشتی پیام بده بدم بهت

دارم چتو

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
پارسال رفتم و اخرین بارم یه ماهدبعد عید اونم با داداشش رفتم داشتن میرفتن خونه بابام رفتم اونجا شوهد ...

۶ مااااه؟

اونها چیزی نمیگن؟؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!