2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170883 بازدید | 776 پست
اسمش ارشام تهرانی نیست؟

آرشام تهرانی که استاد دانشگاه نبود 

یه خلافکار بود😂👀

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
واااای چقدر بعصیهاتون عقدهای هستید بابا استارتر تاپیکزده گفته حسودیم شده همین حالا که نرفته زندگی طر ...

یکی از همینا با چشم شور حسادتش زندگی منو با خاک سیاه یکسان کرد هنوز بعد چندسال دارم اوار برداری میکنم

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم از اونایی نباشی که از حسودی گند بزنی تو زندگی خواهر شوهرت 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
شاید چشم زخم نبوده چندان مثلا جادو گرفته بوده

به جادوگری معروف بود چند ساله همه جوره بستنم

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

خوشبحالت والا ، همین که میدونی یه مرد عاشقته حس خیلی خوبیه 😂😂😂😂😂😂🤦‍♀️

جدی میگی؟

خوشحال باشم؟اخه نمیدونم کجاش خوشحالی داره تازه از وقتی اینو شنیدم میترسم جایی ببینمش معذب بشم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

خدایی حسودی نکنید ،با این حسادت ها خیلی از زندگی ها از بین میره

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
به جادوگری معروف بود چند ساله همه جوره بستنم

حدس زدم چیزی قوی تر از چشم زخم در کار بوده 

تابلوی حرز کبیر امام جواد علیه السلام روی پوست آهو قاب کرده و خیلی خوشگلن از باسلام تا ترب سفارش بده بیارن نصب کن در هال ورودی 

در روز نصب تابلو ؛ پریود نباش و روز قمر در عقرب هم نباشه 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب ایام عکس بالایی هست ولی بر احتیاط لازم ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( در هر ماه هر دو عکس رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

+ چله های باطل سحر بخون مثل آیات ۶۰ قاف ۴۰ روز بخون روزی یکبار ( ۲۰ دقیقه ای تموم میشه ) اونیکی هام بقره " ۴۵ روز " ؛  انعام ، جن ، تکویر و انسان پست سر هم ؛ یاسین ، الرحمن ( ۴۰ روز ) 

البته بفره و انعام طولاتی و طاقت فرسان 

روزی که میخوای چله رو شروع کنی در روز قمر در عقرب نباسه و پربود هم نباش از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز قمر در عقرب باسه یا پریود باشی ( یعنی استارتش در روز قمر در عقرب نباشه ) 

+ حرز کبیر امام جواد علیه السلام که برای استفاده ی شخصی هست ( بازوبند یا گردنبند جا دعایی ) باید طبق مزاج اختری نوسته بسه تا اقر بزاره وگرنه اقر نمیزاره ( تو گوگل سرچ کن : آزمون مزاج اختری ==== تیتر اولش 

حدس زدم چیزی قوی تر از چشم زخم در کار بوده تابلوی حرز کبیر امام جواد علیه السلام روی پوست آهو قاب کر ...

مرسی مهربون♥️

امروز حالم بد بود رفتم سرم و آمپول زدم بعد خوابیدم دیدم گرگ سیاه دنبالم کرده

دعانویسم زیاد رفتم همه شون میگن طلسم یهو دی داری😢

مرسی مهربون♥️امروز حالم بد بود رفتم سرم و آمپول زدم بعد خوابیدم دیدم گرگ سیاه دنبالم کردهدعانویسم زی ...

منم خوابایی دیدم 

کاربر گبی من بودم که تعلیق شدم ولی از تاپبکام یادمه : 

دیشب نصف شب هی بوی حلوا میپیچید تو خونه 

خوابای عجیب من تو این ۵۰ روز 

من مدام ساعت جفت میبینم مخصوصا ۵:۵ 

تاپیکام تو همبن کاربری سایو جان 

کاربر دلاراممحسین 

کاربر تکمیلاطلاعاتکاربری 

اینا منم 

فکر کنم‌ با آیات ۶۰ قاف خنثی بشن ( کاربری پست گذلسته بود ، آیات ۶۰ قتف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه ) 

+ سایر چله های باطل سحر 

دیدی نمیتونی بقره و انعام رو بخونی صوتشونو دانلود کن ( التحدیر " تند خوانی " رو دانلون کن تا ۱ ساعته تموم شه مثلا ظهر ثوت بقره رو بزار تو خونه پخس بشه و شبها یا صبحها صوت انعام ، صوت آیات ۶۰ قافم خوبه " کمه زود تموم میشه "