2777
2789
عنوان

با شوهرم سر خواهرش بحثمون‌ شد

203 بازدید | 20 پست

بعد من چند روز رفتم قهر دیروز برگشتم ب شرطی ک کارایی ک گفتمو انجام بده

حالا دیروز خواهرشوهرم زنگ  د و کلی عذرخواهی و گف فردا برات آش کشک میپزم میارم

خلاصه زنگ زد گف خونه ای بعد دو ساعت آش کشکو داد پسرش آورد دم در و رفت 

خواهرام خونمن الان آش کشکشو تست کردن گفتن اصلا طعم نداره و کلی کشک نسابیده توش بود و طعم پهن بز میداد و انگار عجله ای درستش کرده خواهرشوهرمم خیلی اهل جادو جنبله...

نه ساله ازدواج کردم همش احساس میکردم ک برام دعا میگیرن و زبونمو میبندن هیچی از شوهرم نمیخواستم ولی از درون نابود میشدم و هر روز افسرده تر میشدم منی ک خیلی اهل تیپ زدن و گردش بودم فقط دور شوهرم میچرخیدم و شوهرمم یه قرون خرجم نمیکرد منم اصلا اعتراض نمیکردم..این اواخر خونه خواهرشوهرام نرفنم و چیزی از دستشون نخوردم و ب خودم اومدم تا هیچی ندارم و کلی بحث کردم ک منم زنم نیاز دارم چی برات کم گذاشتم ک انقد کم کاری کردی این همه سال

خواهرم گف ب احتمال زیاد دعا ریخته توش

اصلا ازش نخوردم

نخور بریز دور بره 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلا هم برام فرستاده بودن شوهرم فقط میداد من بخورم خودش نمیخورد...امروز بهش زنگ زدم‌گفتم آش کشک برات ...

بنظرم بگو اره خوردم خوشمزه بود تا از طریق دیگه ای جادوت نکنن خاک تو سرشون بعد مدتی بگو خواب یک زن جادوگر میبینم میگه اخرش شوهرتو میکشم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
کسایی که دعامیگیرن الهی به زمین گرم بخورن

ب خدا گفتم اگه این زن این همه سال برام دعا میگرفت خودت جوابشو بده...من چند بار تا مرز خودکشی هم رفتم.. شوهرم هیچ وقت تلاشی برام نکرد حالم بهتر شه.. از بس خرید نرفتم دیگه سلیقه خودمو نمیدنم...نمیدونم چ لباسی بهم میاد

مغازه های شهرو بلد نیستم از بس بیرون نرفتم...فقط ارم این بود کارای خونه رو کنم و ب شوهرم برسم و قربون صدقش برم بدون هیچ دلیلی..ن برام خرج میکرد ن تفریح میبرد ..ن پول توجیبی بهم میداد...هیچی برا خونه نمیخرید

بنظرم بگو اره خوردم خوشمزه بود تا از طریق دیگه ای جادوت نکنن خاک تو سرشون بعد مدتی بگو خواب یک زن جا ...

آره میخوام بگم خوردم خوب بود نمکش کم بود فقط ک شک نکنه

ب خدا گفتم اگه این زن این همه سال برام دعا میگرفت خودت جوابشو بده...من چند بار تا مرز خودکشی هم رفتم ...

چرا مردا اینجورین اخه بخدا من حسود نیستما بعضی زنارومیبینی هیچ کاری برای شوهراشون نمیکنن بااون حال شوهراسون مثل پروانه میچرخه دورشون شانسه بخداااا

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست