2777
2789
عنوان

با شوهرم سر خواهرش بحثمون‌ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 20 پست
چرا مردا اینجورین اخه بخدا من حسود نیستما بعضی زنارومیبینی هیچ کاری برای شوهراشون نمیکنن بااون حال ش ...

آره بخدا .. همین خواهرشوهرم خونه هیشکی غذا آب و چایی نمیخوره از بس خودش اهل جادو جنبله فک میکنه همه مثل خودشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس فقط همین یه بار بوده

آخه قبلا برام نون میپخت ... یه بار کله پاچه برام فرستاد فقط من ازش خوردم شوهرم اصلا نخورد

چند بار زنگ زد گف آش دوغ پختم بیا خونم..آخه من آش دوغ و کشک و شیربرنج خیلی دوس دارم

آخه قبلا برام نون میپخت ... یه بار کله پاچه برام فرستاد فقط من ازش خوردم شوهرم اصلا نخوردچند بار زنگ ...

ببین باید ببینی روحیه اش در مورد بقیه هم همینجوره 

مثلا به خواهرش هم اینارو میگه یا به مادرش یا به دوستش بگه بیا برات اش پختم و.. 

من در کل معتقدم اینجور دعاها روی ادمها تاثیری نداره یعنی دکون دستگاست

اونی که موثره طلسمه که اونم قیمتش خیلی زیاده و کمیابه

به نظرم شما به خودت اومدی ، خودتو سبک سنگین کردی ، سنت رفت بالاتر  هوشیار شدی 

به دعا و اینجور چیزا مربوط نیست 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ببین باید ببینی روحیه اش در مورد بقیه هم همینجوره مثلا به خواهرش هم اینارو میگه یا به مادرش یا به دو ...

شوهر یکی دیگه از خواهر شوهرام شغلش دعانویسیه..ما اصلا باهاشون رابطه نداریم..این خواهر شوهر بزرگمه‌دوس داره رو همه تسلط داشته باشه...ببین مثلا قبلا هم اعتراض میکردم ولی پیشو نمیگرفتم و زود کم می آوردم و دیگه هیچی نمیگفتم..میدونستم داره بهم ظلم میشه ولی هیچی نمیگفتم  

شوهر یکی دیگه از خواهر شوهرام شغلش دعانویسیه..ما اصلا باهاشون رابطه نداریم..این خواهر شوهر بزرگمه‌دو ...

ببین طلسم کردن کاره خاصی هست ، کار دعانویس های جقله نیست ، طرف باید جادوگر باشه که تعدادشونم کمه

ولی به نظرم چون کار شوهرش دعانویسیه مشکوکه 

ممکنه برات دعا بگیرن و‌یه سری چیزای مضر بریزن تو‌غذا

چه کاریه اصلا نخورشون 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌