2777
2789

جامو جدا کردم ازش . فعلا از سر کار نیومده.

تشک اونو جدا انداختم تو یه اتاق دیگه.

امروز باهاش بحثم شد ازش پرسیدم چقد درامد داشتی(البته با لحن تندی پرسیدم) اونم برگشت گفت چرا باید جواب پس بدم دوران مجردیم خیلی راحتتر بودم.

منم خیلی ناراحت شدم امروز کلا باهاش صحبت نکردم.

میگن خوب نیست جاتو جدا کنی از شوهرت ولی من هرکاری میکنم نمیتونم غرورمو بذارم زیر پا بچسبم بهش 

این کجاش جا جدا کردن داشت

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان مثلا جا جدا کردن چه غروری واست میزاره وقتی هنوز زنشی؟!!!!!!

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
هوس دوران مجردیشو کرده آخه😅

خب خودت میگی با لحن تند پرسیدم میخوای اون چی بگه؟ 

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج)