2777
2789
وزنم چند باشه بنظرت متناسبه

ببین به صورت هر کس یه وزنی میاد بعضیا تو پر بهشون میاد یه سری ها هم لاغر تر، به هر حال زیبایی هم مهمه 

بین ۵۰ تا ۵۵ وزنت باشه اوکیه ، اگه تو پر بهت میاد وزنت ۵۳ تا ۵۵ باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مث اینه که بپرسی مردم چه غذایی دوس دارن؟!

یا چه رنگی؟!

این سوالا چیه آخه خب هرکس یه سلیقه ای داره دیگه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

شانس من من قدم۱۶۸ بعد خواستگارم ۱۷۵اصولاً خواستگارام قداشون توی این رنجه😔

بسته دیگه

میخوای باش بری دزدی؟؟؟

پاشنه بلند ضرر داره

سه سانت پاشنه بپوش 

شوهرتم سه سانت پاشنه داره

۷ سانت هم ازت بلند تره ک

بگو خدا بده برکت

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

پسرایی که خودشون قد کوتاهی دارن دختر ۱۹۰ سانتی میخوانپسرای قد بلند معمولا کم توقع ترن و براشون اهمیت ...

وااای سلاااام‌چقد خوشحال شدم دیدمت حس میکنم‌خیلی خوب راهنمایی میکنی به کمکت نیاز دارم میشه لطفا راهنماییم کنی؟یه پسری هس حدود ده سال پیش رفیقش از من خوشش میومد ولی من نه ارتباطیم نداشتیم الان این پسره اومده همسایمون من ازش خوشم اومده نمیدونم چیکار کنم همش نگرانم میگم نکنه کسی تو زندگیش باسه یا نکنه منو نخاد یا بخاطر دوستش اصلا محل نده نمیدونم چیکار کنم میشه لطفا راهنماییم کنی؟

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

تو اینجور تاپیکامعمولا خانومایی که نظر میدن صادق نیستن

اونی که کوتاهه از قد خودش تعریف میکنه اونی که بلنده از قد خودش و هردو گروه به مردا نسبت میدن

من خودم قدم ١٧٥ هست 

خودم فعلا مجردم اما خالم با همین قد من(١٧٥) شوهرش ١٨٨ قدشه

یه خاله دیگمم قدش ١٥٧ هست شوهرش هم ١٦٥

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
ب پروفایلت نمیخورد ولی افرین

اتفاقا به پروفایلم میخوره از نوک سیبیلاش حق تراوش کنه😌

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎