2777
2789

دستپختم خوبه ها 

ولی مثلا کد بانویی کنم ب خودم بزسم ب خونه برسم بلد نیستم

تنبلم ذهنم درگیره مثلا هس میرم تو فکر و خیال اونقد کذهنم درگیر میشه بعد یه چیزی سر هم بندی میکنم میزارم جلو شوهرم بیچاره چیزی نمیگه ها

ولی ظاهر مشخص دیگه خودم خجالت میکشم

اصلا خونه ب کنار خودمم هیچ شدم اندام صفر....

اراده نمیکنم نمیتونممم خیلی دل نازکم فورس دلم میشکنه از حرفس کاری

میشینم هزار ساعت غصه میخورم

تنها جای ک حالم خوبه  چهار دیواری خونم

دوس دارم بزم بیرون واینا ها ولی میدونی از آدما میترسم 

میترسم قضاوت شم کم بیارم........

توخونه حالم خوبه ها مثلا قرار شه برم مهمونی استرس میگیرم

اصلا از تو حاشیه بودم متنفرم

این من نیستم از خودم میترسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اینو یادت باشه ب زیباترین و پولدارترین و حتی مهربون ترین و با بهترین اندام ب زنای دنیا خیانت شده 

پس ملاک خوشبختی تو زندگی اندام یا ظاهر نیست!

اینو از منی ک حتی مجردم بشنو ک زیاد تجربیات شنیدم و دیدم

ب خودت برس تا شوهرت هم بیشتر ازت خوشش بیاد اون صددرصد اولش تو رو پسندیده ک باهات ازدواج کرده

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

علائم افسردگی شدیده 

برو باشگاه

جمله کلیشه ایه ولی ورزش واقعا ادم رو شاداب و پر انرژی میکنه ، و به زندگی نظم میده

شاید باورتون نشه من وقتی همزمان امتحان و پرزنت و کار دارم و حتی وقت جیش کردنم ندارم میرم باشگاه ثبت نام میکنم

چنان انرژی و نظمی به زندگیم میده که وقت هم اضافه میارم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
عزیزم اینو یادت باشه ب زیباترین و پولدارترین و حتی مهربون ترین و با بهترین اندام ب زنای دنیا خیانت ش ...

من هفته ی یک بار میرم ب یک مجلس حتی کاهی وقتا میخام نرم ولی وقتی میرم حسم خوبا

از قضاوت دیگران نترس 

منم زیاد قضاوت میشم حالا چه خوب چه بد 

مثال؛ ب من میگن شبیه بابامم ولی درعین حال یه عده میگن شبیه مادرم هستم 

و من اولش خیلی ناراحت میشدم وقتی میگفتن شبیه بابات هستی.

ولی دیگه این فرضیه رو کنار گذاشتم و فقط ب این فکرمیکنم ک شبیه مامانم هستم و در جواب توهین شون ب من سکوت نمیکنم چون من آدم درون‌گرا  و میان گرایی هستم 

البته اولش کامل درون‌گرا بودم..

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

عزیزم به جای غصه خوردن پاشو یاعلی بگو کارای خونتو بکن مگه غذا درست کردن چقد طول میکشه؟ با عشقو ذوق ک ...

میدونی ذهنم درگیره اینکار اینکه یه گوشه بشینم و برم تو گوشی یا فکر و خیال حالم اروم 

تنبلی میکنم