2777
2789
عنوان

اولین یلداییم هست بیایین

186 بازدید | 29 پست

ما تصمیم گرفتیم شب چله من فقط خانم ها باشند حدود 22 نفر هستیم بعد اذون بیان تا ساعت هشت و 9 شب بعد داماد هم بیاد برای عکس و ... باشه 

یکم خلوت تر بشه پدر شوهرم و شوهر خواهر شوهرم و پدر منم بیان 

پذیرایی هم آجیل و میوه شیرینی و دسر و پیراشکی و سالاد الویه باشه 

حالا مادر شوهر من میگه ساعت 9 که جای شما تموم شد تو بیا با ما بریم خونه ما با فامیل های ما بزنیم برقصیم تا صبح بعدم شام بدن به مهمون های خودشون 

حالا مامان من میگه من که دارم پیراشکی و سالاد الویه میدم باز زشته شما برید خونه مادر شوهرت شام بخورید و بزنید برقصید شب چله باید خونه ما باشه 

به نظرتون من چیکار کنم الان ؟

مامان من میگه اگه تو بری من ناراحت میشم 

مادر شوهرم میگه مامان بابات هم بیان اینجا و اینکه مادر شوهر من میگه که جلوی خواهر شوهر های خودش نمیتونه مثلا شام خوب نده میخواد کباب بده بهشون ....

پیشنهاد مادرشوهرت بد نیست،مامانت سخت میگیره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیییییی بده که خانواده از همون اول درک نمیکنه که ناراحتی و کدورت راه نندازه! خب دارن بهت احترام میزارن میبرنت خونشون جشن و شام میدن چرا باید مادرت ناراحت بشه آخه واسه دخترش دارن تدارک میبینن!!!

نظرم با مادرت یکی هست

خب زشته مهمون بیاد و شام نخوره

و بره جای دیگه شام بخوره..

ما یکجا اینجور ی دعوت شدیم، عروس عموم بود.

خیلی وسیله برده بودیم..ک از پول شاممون هم بیشتر میشد.

ازونجا رفتیم خونه عموم برای شام..هنوزم اون عروس توی فامیل ما پشتش حرف هست.

میتونست مهمون کمتری قبول کنه ولی شام بدخ.

دستشونم تنگ نبود

💕

خیلیییییی بده که خانواده از همون اول درک نمیکنه که ناراحتی و کدورت راه نندازه! خب دارن بهت احترام می ...

واقعا درک نمیکنه مامانم به خالم گفته برنامه اون هارو خالمم میگه آره خیلی زشته باز بره خونه خودش مادر شوهرش هی منت میخواد بزاره و ال و بله