2777
2789
عنوان

چندتا از مسئولیت های زندگی متاهلی رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 27 پست
منم دلم میخاد زودتر بهم برسیمولی خدایی از مسئولیت میترسممماینکه ازم ی سری انتظار داشته باشنیه سری بر ...

اره از یک طرف ادم دلش میخاد ازدواج کنه 

ولی قبلش باید بتونی خودتو وقف بدی باهاش 

همین برخورد با مادرشوهر پدرشوهر وخواهر وبرادر شوهر خودش کلی سخته

دغدغه یه ۳۱ ساله با ۲۰ ساله زمین تا آسمون متفاوته

اون خیلی منو درک میکنه

قبول دارم منم زیادی دیدم منفیه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شایددد طرفم31 سالشههمعتقده من منفی نگرم

با کسی که ۱۱ سال اختلاف سنی داری اگه نور چشاتم باشه ازدواج نکن 

دغدغه‌ی شما و اون آدم خیلی باهم فرق داره ببخشیدا ولی شما هنوز بچه‌اید 

شاید بنظرخودت الان آدم کاملی باشی داری حرف از ازدواج میزنی اما تا نری زیر یه سقف باهاش متوجه نمیشی 

کاملا دیدتون فرق داره مگر مگر مگر مگر مگر طرف از نظر عقلی واقعا ۳۱ سال نباشه و کمتر باشه 

هنوز به نظرم زوده بخوای وارد زندگی وسختیاش بشی...البته ازدواج با کسی که باهات همراه باشه و درکت کنه ...

منم همینو میگم سختیای زندگی  مشترک سخت تر از مجردیه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

منم همینو میگم سختیای زندگی مشترک سخت تر از مجردیه

آره ...واقعا زوده خودتو بندازی تو سختی...از جوونیت لذت ببر...من ۲۱ سالگی ازدواج کردم که اگه عقل الان رو داشتم اصلا ازدواج نمیکردم...به جای پیشرفت،پسرفت کردم...

بنظرم برای خانم ها سخته 

خودم به این نتیجه رسیدیم صفر تا 80درصد با ماست آقایون فقط پول در میارن 

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
وایی چقدر قشنگگگ گفتیددددمتاسفانه من دست روی نقطه ضعفش میزارمممم:(((((((0

خب بچه‌ای هنوز 

البته این مشکل شما نیس عزیزم این مشکل خیلی از همجنسای خودمون هست فک میکنن‌ اگر مثلا این کارو کنن و مرد رو بچزونن خیلی شاهکار کردن نه عزیزم صرفا دارید ضربه میزنید به هم و فاصله میوفته شاید بگی حقشه مثلا اذیتم کرده اذیتت کرده ؟ بشین عین دوتا آدم بالغ باهاش صحبت نکن مشکل رو حل کن اگر حل نشد حداقل شماهم به عنوان یه طرف رابطه تلاشتو کردی بعدشو‌ بسپر دست اون آدم اگه واقعا بخواد اوکی می‌کنه شرایط رو اگرم نخواد همه چی مشخص و واضحه 

اینو نه فقط به این آدم 

به هر آدمی که سر راهت قرار گرفت و قرار شد همدم و هم مسیرت بشه بهش بفهمون 

تو و اون آدم یه تیم هستید و نباید بهم آسیب بزنید 

هر موقع نتونستید پیش هم بمونید‌ بدون هیچ دردسر و مشکلی جدا شید همین 

لزومی نداره بحث و توجیه کنید 

با کسی که ۱۱ سال اختلاف سنی داری اگه نور چشاتم باشه ازدواج نکن دغدغه‌ی شما و اون آدم خیلی باهم فرق د ...

ببین ادمیه که پایست

اینجور نیست که بگی بخاطر سنش ممکنه پایه شوخی و تفریح و این حرفا نباشه

ازمنی که 20سالمه بیشتر اهل تفریحه

منم معتقدم شناخت ما حتی بعد عقدم کامل نمیشهه

اون این دوران گذرونده من تازه وارد دهه20سالگیم شدمم

هنوز بچگی نکردمم

خب بچه‌ای هنوز البته این مشکل شما نیس عزیزم این مشکل خیلی از همجنسای خودمون هست فک میکنن‌ اگر مثلا ا ...

دقیقا خودشم میگه بیا حرف بزن

ممشکلو با حرف زدن رفع کنیم

مثلا اگ یکاری کنه ک خوشم نیاد منم میگم برم همون کارو انجام بدم ؟ تو خوشت  میاد؟

اخرین بار خیلی رک گفت ازین لحنت خوشم نمیاد تهدیدم میکنی

ببین ادمیه که پایستاینجور نیست که بگی بخاطر سنش ممکنه پایه شوخی و تفریح و این حرفا نباشهازمنی که 20س ...

قوربونت برم تفریح و عشق و حال درسته همیشه می‌تونه حس و حال دو نفر رو عوض کنه 

شما تنها ۶ ماه اول زندگی نهایت ۱ سال اول دنبال عشق و حال و این حسایی و اولویتت میشه این کارا بعد از اون شما دنبال یه پدر خوب یه همسر خوب یه آدم با درک یه آدم با شعور یه آدم همدم یه آدم هم مسیر یه آدم بساز هستید 

بحث بچگی شما هم همینه من بهت گفتم که شما سنت کمه و این مشکل ساز میشه احتمالا زیر یه سقف برید چرا ؟ چون دید آدم ۳۱ ساله و انتظارات اون از شما یه زن کامل و همه چی تموم هستش 

اما اگر فرضا طرف هم سن شما باشه دقیقا عین شما فکر می‌کنه و اونم حس و حال بچگی و کارایی که شما دوست دارید و دوس داره 

بازم میگم مگر مگر مگر مگر اون آدم از نظر عقلی ۳۱ سالش نباشه و کمتر باشه 

شما اولا چالش های خودتون و مشکلات و کارایی که دوست دارید تو زندگی ادامه پیدا کنه رو بهش میگید و نظرشو بپرسید 

دقیقا خودشم میگه بیا حرف بزنممشکلو با حرف زدن رفع کنیممثلا اگ یکاری کنه ک خوشم نیاد منم میگم برم همو ...

ببین عزیزم یه بار از این روش هم استفاده کن 

مردا از حس تهدید بدشون‌ میاد 

بجای اینکه هی ناله کنی و هی بگی مشکل داری مشکل از توئه‌ 

تو ناراحتم می‌کنی تو اذیتم می‌کنی تو همش گند‌ میزنی 

بجای اینا بگو 

عزیزم من نمیخوام تورو اینجوری ببینم من دوست ندارم شوهرم آدم عصبانی باشه 

من دوست ندارم شوهرم آدمی باشه باهم بحث کنیم 

بگو عزیزم من دوست ندارم مثلا فلان رفتار رو ازت ببینم به شخصیت تو نمیاد من دوست دارم مثلا اینجوری باشی 

مردا عاشق این لفظ هستن و عملیش میکنن‌ 

تهدید نکن آروم باش و آروم کارتو انجام بده کار سختیه ولی زندگیت قشنگترع