2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونجا میرین همسرت پایه اس؟یعنی راحتین؟

اره بابا همسرم پایه همه چی بامن😍😍😍

فقط کافیه بگم تموم بعد من خیلی اهل مسافرت و بیرون رفتنم عادت کرده

اره راحت راحتیم😅

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۲.۳۰۰😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃

همسرت مخالفت نداره که برید خونه اونا

نه.خانواده ی منو بیشتر دوست داره.ننه ی بابای خودش از مهمون خوششون نمیاد ساعت ۹ هم میخوابن اصلا یلدا براشون معنا نداره یه هندوانه نمیخرن حتی برای شکم خودشون

طبق هر سال خونه ی مامانم دوازده سال ازدواج کردم هرسال اونجا بودیم .انشااله صدسال دیگه همچنان اونجا ب ...

همسرت اعتراض نمیکنه که خونه مادرش برید؟من بااینکه خانوادم خیییلی لحترام همسرمو دارن و خیییلی بهمون کمک کردن و همه مناسبت ها کادو میخرن و از گل نازک تر تاحالا به همسرم نگفتن ولی خانوادش دقیقن برعکسن اما شوهرم از خونوادم فراریه بااینکه ۷روقت میریم خونه مادرش یا دعواشون میشه یا محلش نمیزارن اما اونجارو ترجیح میده من همیشه میگم انشاا... یکی مثل خانوادش نصیبش بشه تا بفهمه محبت کردن آدما نشانه اینکه تو خوبی نیست اونا احترام میزارن و محبت میکنن چون اینجوری بزرگ شدن و اصالت دارن

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰این متنو موقعی گذاشتم که برای باردوم میخاستم انتقال بدم و مطمئن بودم مثبت میشم چون خیلی خابشو میدیدم اماااااا..... نشد که بشه😔 حتمن حکمتی توی کار خداست ومن برای همیشه با مادر شدم خداحافظی کردم امیدوارم هیچ کدومتون ناامید از در آزمایشگاه نیایید بیرون😭

نه.خانواده ی منو بیشتر دوست داره.ننه ی بابای خودش از مهمون خوششون نمیاد ساعت ۹ هم میخوابن اصلا یلدا ...

خدا نصیب ماهم بکنه که همسرامون اینطور اخلاقی داشته باشند😂😂😁😁

بی حوصله و کم انگیزه 🥹