2777
2789

از خدا بخوای راهِ درستو نشونت بده؟

نکه دست رو دست بزاریو هیچ تلاشی نکنی

اگ تجربت بگو

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره ولی همون موقع نشون نمیده

یا یه جوری نشونت میده که اصلا نمیفهمی، چند سال بعد که به اون روزا دقت میکنی تازه متوجه میشی که خدا اون موقع آوردت تو مسیر درست

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

منه پرگناه منه الودده رو یجوری بخشید یجوری پاک کرد یجوری ک گویا ازمادرتازه متولدشدم ب چشم دیدم این جمله ک میگن بعد توبه خدامیبخشت جوری ک از مادرپاک وبدون گناه بدنیااامدی 

خدایامن تومسیر غلط بودم خراب بودم تومنو باتلنگر ب سمت سعادت وخوشبختی راهنمایی کردی