2777
2789
عنوان

اولین یلداییم هست بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 29 پست
نظرم با مادرت یکی هستخب زشته مهمون بیاد و شام نخورهو بره جای دیگه شام بخوره..ما یکجا اینجور ی دعوت ش ...

نخواسته شام بده زوری که نیست ، فک نمیکنی شما کارتون اشتباهه که پشت مردم حرف میزنین؟

نازنین خانم هستم :)))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا درک نمیکنه مامانم به خالم گفته برنامه اون هارو خالمم میگه آره خیلی زشته باز بره خونه خودش مادر ...

با مادرت منطقی صحبت بگو واسه من که عروسشون هستم دارن میکنن چه منتی دارن آخه بزارن اگه نمیخواستن نمیکردن! بگو مادر جانم برام عزیزی خیلی هم زحمت میکشی برای این مراسم ولی مخالفت و ناراحتی از همین اول نتیجه‌ی خوبی نداره بگو هیچکس هم حق منت گذاشتن نداره دخترت عین شیر پشت خانواده‌اش هست بزار دو طرف راضی باشیم ☺️☺️☺️

نخواسته شام بده زوری که نیست ، فک نمیکنی شما کارتون اشتباهه که پشت مردم حرف میزنین؟

عزیزم من ک تنها کسی ک یادم نمیفته ک بخوام راحبش فکر کنم

چه برسه حرف بزنم  عموم و خانوادش هستن اونم بعد اینهمه سال✌️ خیلی سرم شلوغ تر این حرفاست.

ولی خب برخوردها یاد ادمها میمونه..در دهن کسیو ک نمیشه بست..

زور نبود ک نبود ولی همونجوری ک توقع داشتن

ما همگی کادو به دست بریم و حتی پول میوه و شیرینی ک خودشون گذاشته بودن از عمومینا گرفتن 

و برای داماد هدیه نخریدن اونم خود زنعموم خرید

بلاخره طرف داماد (مادرش و خود داماد) کجا بفهمه طرف مقابل دوسش داره و براش احترام قائله؟

💕

عزیزم من ک تنها کسی ک یادم نمیفته ک بخوام راحبش فکر کنمچه برسه حرف بزنم عموم و خانوادش هستن اونم بع ...

خوب کاری کردن ، ما همه اینکارو رو کردیم خانواده داماد سوار شدن 

حتی اگ باب دلتون بود هیچکدومتون تشکر نمیکردین بازم میگشتید دنبال یه ایراد 

نازنین خانم هستم :)))

اونقدر وسع نداریم بخوابیم به 30 نفر کباب بدیم

در حد یه پلو مرغ بدین به نظرم هزینش برابر در میاد،دعوتیرو کم می کردین فقط خواهرشوهر مادرشوهرتو می گفتی ولی پذیرایی رو عالی می کردین

خوب کاری کردن ، ما همه اینکارو رو کردیم خانواده داماد سوار شدن حتی اگ باب دلتون بود هیچکدومتون تشکر ...

مشکل خودتون رو به بقیه نسبت ندین.

دله بودن شان و شخصیت خود ادم رو میاره پائین.

ما نه سر پیاز بودیم نه ته پیاز.زنعموم با اینکه من ازش حوشم نمیاذ

ولی میتونست اینهمه هزینه نکنه، یا حرف عروس رو قبول نکنه.گفت نمیخوام سرافکنده بشه جلوی بقیه.اتفاقا مادزشوهر خوبیه و تا الان کمبود های سمت عروس رو پوشش داده

همه رد نباید به یک چوب روند

💕