2777
2789
عنوان

همسرم خیلی گاو و نفهم شده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 84 پست

سر چی قهر و دعوا کردین قبلش؟ 

البته حق با شماست ولی حالا که برگشتین عادی باشین

ایشون الان بیشتر احساس دوری میکنن از شما 

این شکستن ماگ و.. هم واکنش همه آقایون

میخوان بگن آشتی کن 

اما زبونشون و غرورشون اجازه نمیده

برگشتین ببخشین پس 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نزدیک ۲۵دقیق بگم ۲۴ سال و ۱۰ ماه

اووو پس خیلی وقته باهمید 

ببین خب مشکلش چیه

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

منم بدم میاد بعد از آشتی شوهرم حرف نزنه...

کاری به بقیه اخلاقای همسرت ندارم

ولی آشتی کردی دیگه یه دوش میگرفتی یکم آب سرد میزدی صورتت وآغاز زندگی روزمرگی

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

ینی سوال ازت میپرسن جواب نمیدی ؟ 

مثلا میپرسن خوبی نمیدونی چی بگی؟ فقط با شوهرت اینطوری یا با همه؟

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

سر چی قهر و دعوا کردین قبلش؟ البته حق با شماست ولی حالا که برگشتین عادی باشینایشون الان بیشتر احساس ...

داستانش زیاده

تو تاپیک قبلیام هس

سر گندکاری چن سال قبلش

کلا لال شدم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ینی سوال ازت میپرسن جواب نمیدی ؟ مثلا میپرسن خوبی نمیدونی چی بگی؟ فقط با شوهرت اینطوری یا با همه؟

نه جواب نمیدم

چیزی ندارم بگم توانشم ندارم

کلا حرفم نمیاد

تو چت و اینا حرف میزنم ولی صدام درنمیاد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
حرف نزدن جدایی میاره/ برو مشاور تا بهت کمک کنه حرف بزنی/ مرد تا حرف نزنی هیچ جوره نمی تونه بهت نزدیک ...

با حرف زدنو خوبی کردنم هیچ جوره درست نشدن ک ب اینکارا رو اوردیم

منم مثل شمام اینجور وقتا لال میشم اصلا 

هیییییچ حرفی ندارم 

توی سکوت مطلقم 

نه میتونم حرف بزنم باهاش 

نه میتونم نگاش کنم 

اونم داد و هوااار که چرااااحرف نمیزنی 

چراااا محل نمیذاری 

چته 

چته 

حرف بزن، قهر نکن و.... 

صدبارم گفتم اینجور وقتا نیا سمتم بذار تو حال خودم باشم