2777
2789
عنوان

چقدر اینایی پشت کنکورین عقده این

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 79 پست
عزیزم کسی که خوشحال بشه دوتا بدبخت تر از خودش که همه چیشون رو گذاشتن برای کنکور بعد از چندسال قبول ن ...

برای بعضیا که تجربش نکردن آره مهم نیست براشون تا وقتی که بیان شرایط تو رو تجربه کنن اونا هم درس میخونن مثل تو شاید هم نخونن شاید بدت بیاد و برات سخت باشه منم جزو اونا نیستم ولی چیزیه که شده یه سریا خوشحال میشن یه سریا ناراحت 

باید دید تغییر می‌کنه یا نه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

تو توی زندگی ما بودی؟من بابام سال کنکورم مریض شد سالی هم که پشت موندم فوت کردمن چه گناهی کردم که نمی ...

متن تاپیکو اشتباه خوندم فک کردم نوشتی اگه میخواستین قبول شین همین امسال قبول میشدید

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کنم تو این سایت هم رفت براش نیاورد

دیگه بره پیگیری کنه یا از کافی نت بپرسه نمی‌دونم راستش 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

تازه میفهمم چرا مشکلات مون حل نمی‌شهیه جمله معروف هست ک میگه بدتر از کسی که ظلم میکنه اونیه که از ظل ...

اینقدر ناراحتم

دلم می خواد بمیرم

بعد از سه سال به این وضع افتادم😭😭😭

تو توی زندگی ما بودی؟من بابام سال کنکورم مریض شد سالی هم که پشت موندم فوت کردمن چه گناهی کردم که نمی ...

ب دیگران میگی عقده ای خودت از همه عقده ای تری تو کی باشی ک بخوای منو ببخشی یا نبخشی عجبا

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

اینقدر ناراحتمدلم می خواد بمیرمبعد از سه سال به این وضع افتادم😭😭😭

عب نداره برا خیلیا اینجوریه🥺😭منم همینم

فقط بخون تا جایی که میتونی شاید فرصت دادن بازم

کارزار هارو هم امضا کن و واسه فامیل و آشنا بفرست شاید نتیجه داد به جایی رسید

Https://www.karzar.net/169156

Https://www.karzar.net/۱۷۲۸۳۳

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عب نداره برا خیلیا اینجوریه🥺😭منم همینمفقط بخون تا جایی که میتونی شاید فرصت دادن بازمکارزار هارو هم ...

امضا کردم قبلا

مشاورا هیچ امیدی ندارن که فرصت بدن😭

همشون تا یه ماه پیش میگفتن میدن الان میگن برای یازدهم و کنکور بخونین😭

من خودم میخام کنکور بدم فرصت ترمیم هم دارم ولی واقعا ازین تصمیمشون ناراحتم  ناعدالتیه کامله میبینم چقدر دانش اموزا دارن استرس میکشن زمان ما اصلا چنین استرسی نبود

ادم باید سعی کنه  با تلاشش جلو برنه نه اینکه از زمین خوردن رقیباش خوشحال شه

امضا کردم قبلامشاورا هیچ امیدی ندارن که فرصت بدن😭همشون تا یه ماه پیش میگفتن میدن الان میگن برای یاز ...

نمیدونم چی بگم واقعا😭

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱