2777
2789
عنوان

حتی دهه نودیا هم ازدواج کردن 😅

1125 بازدید | 107 پست

من موندم ترشیذم تازه بچه هم دارن من شغلم دکتر قلیه درآمدم خوبه وضع مالیم خوبه چهره و غیافم خوبه همه ازم تعریف میکنن اما نمیدونم چرا یدونه خاستگار هم ندارم 😅😅😅

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

ازدواج مسابقه نیست .

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب فکر می‌کنن دکتری کسی و قبول نمیکنی

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

بیخیال بابا

چ خبره تو ازدواج

همین ک دغدغه خاهر شوهر مادر شوهر

واس یلدا کجا بریم چی بپوشم ندارم

هندونه بازی را بندازم

راضیم از خودم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دهه ۹۰ ای؟؟؟ ازدواج؟؟؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

تو ک دکتر قلبی شوهر به چه کارت میاد بزار به ما فقیر فقرا برسه یه دونه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

چه ربطی داشت 😅😅

دکتر قلب ی سطح بالایی و چون بیشتر مردم سطح پایینن بیخیال خواستگاری میشن

شاید کسی هم عاشقت شدم و به همین خاطر پا پیش نگذاشته

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید