2777
2789
عنوان

همسرم خیلی گاو و نفهم شده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 84 پست
شما رو درک نمیکنم اون خانم خودشون بر اثر حادثه فوت شدن شما شدین قاضی و پریدین به همسرتوناگر از ارتبا ...

نه واقعا ارتباطشون برام مهم نبود

اگه میگف بهم حس داشته،بهش حس داشتم،باهاش چن بار سر قرار رفتم،اصلا میگف باهاش رابطه جنسی داشتم و بعد به هر دلیلی رابطمون تموم شده و محترمانه از هم خداحافظی کردیم برام قابل قبول بود،ولی این که یه دختر مریض افسرده بدبختو که دوستش داشته ۳ سال گذاشته تو آب نمک و بعدم از همه جا پاکش کرده برام وحشتناکه.این که وقتی من تو بغلش بودم اون بدبخت از همه جا بی خبر چشم انتظارش بوده ناراحتم میکنه.خب لعنتی همون اول تکلیفشو معلوم میکردی.۳ سال تمام باهاش چی کار داشتی؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری پیگیر شدی؟

خلاصه بگم

من پیج اینستام پرایوته و کم فالور

پروفایلمم عکس خودمه و عکس دوتایی نیس و اسم همسرمم تو بایو نیست

سه شنبه یه دختر بهم دایرکت داد که یه کار واجب دارم باهات و رفت تو قسمت ریکوئستا

پیج دختره هم فیک نبود و اسم و فامیل داشت و فالور در حد ۴۰۰ تا

منم اکسپت کردم برای مسیج دادن

اول فک کردم مزاحمه ولی دیدم نه یه چیزایی میدونه که مشخصه غریبه نیست

بعد خب آدرس دوتا چنل روزمرگی کم عضو تو تلگرام رو بهم داد که رفتم خوندم و جریانو فهمیدم،هی نخواستم باور کنم ولی دیدم واقعا داره بهم فشار میاد،تهش دیگه از یکی از دوستای همسرم که فامیلشم هست جویا شدم که اونم به سختی و مبهم جوابمو داد،ولی فهمیدم یه به هرحال.بعد رفتم سراغ خودش.

زیتون جان دختره ک ازش پرسیدی جریانو خودش هی تحریکت کرد بدونی جریانو؟بعد واقعا همسرت اصلا نکفته بود ک ...

از دختری نپرسیدم

اون بهم پیام داد و لینک دوتا چنلو داد

نه بهم اینو نگفته بود

گفته بود تا قبل من رل نداشته،که خب بله نداشته،یه کیس بدبخت آب نمکی داشته

از دختری نپرسیدماون بهم پیام داد و لینک دوتا چنلو دادنه بهم اینو نگفته بودگفته بود تا قبل من رل نداش ...

عزیزم حواست باشه ...چه معنی میده حالا که فهمیده ازدواج کردید بیاد مثلا گذشته همسرتو به رخت بکشه...دوست دارم واکنش همسرت به این دختره رو بدونم😑

وایی باورم نمیشه دارم باهات حرف میزنم 😍من خیلی وقته تاپیکاتو دنبال میکنم امشب تصمیم گرفتم عضو شم با ...

فدایت لطف داری❤️

چیز خاصی نیستم عزیزم

یه بدبختم همین

که رد ندم شانس آوردم

همه بهم میگن چیز خاصی نیس

حتی اون دوست همسرمم بهم گفت کسی شوهر تو رو مقصر نمیدونه

ولی مگه میشه🙂

کم پستی نکرده

فقط یه چیزی عزیزم مطمئنا تو ماشین ک بودید و اومدید خونه هزار بار منت کشیده 😅😁دیگه قهرو کش نده باه ...

نمیتونم

قبلنا دست خودم بود الان دیگه نیست

فدایت لطف داری❤️چیز خاصی نیستم عزیزمیه بدبختم همینکه رد ندم شانس آوردمهمه بهم میگن چیز خاصی نیسحتی ا ...

چرا چیز خاصی نباشی ؟خیلیا جرئت وارد یه رابطه عاشقانه شدن رو ،جرئت تشکیل زندگی و مقابله با چالش هاشو ندارن ...من جمله خود من که جرئت نکردم به کسی ک کراشم بود ابراز علاقه کنم 😑همچین مالیم نبودا ولی خب...

این مشکلات تو زندگی همه هست..اشکالی نداره عزیزم حل میشه 

چرا چیز خاصی نباشی ؟خیلیا جرئت وارد یه رابطه عاشقانه شدن رو ،جرئت تشکیل زندگی و مقابله با چالش هاشو ...

هی ...واسه منم دعا کن 😪بخدا زندگی هیچکی گل و بلبل نیست ...خداروشکر همسرت از این پسرای تنوع طلب نیست که هر دفعه یکی از روابطشو کشف کنی

عزیزم حواست باشه ...چه معنی میده حالا که فهمیده ازدواج کردید بیاد مثلا گذشته همسرتو به رخت بکشه...دو ...

۲ ساله ازدواج کردم🙃

حتی تاریخشم میدونه

چیزی نیس که تازه فهمیده باشه

همسرمم واکنشی نداره

آدمی نیس که بیفته دنبال این چیزا

حتی بهشم که گفتم منکر نشد،گفت آره همچین چیزی بوده،خودمم لعنت میکنم بابتش،خونواده و اطرافیان دختره حق دارن نخوان سر به تن من باشه،ولی من نمیخواستم چیزیش بشه و مقصر من نیستم

هی ...واسه منم دعا کن 😪بخدا زندگی هیچکی گل و بلبل نیست ...خداروشکر همسرت از این پسرای تنوع طلب نیست ...

کاش واقعا یه رابطه در کار بود نه آب نمک گذاری یه آدم مریض