2777
2789
عنوان

رفتم ملاقات یه بیمار سرطانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشق سابقم بود 💔سرطان خون

بابام پارسال ۱۷دی سرطان معده داشت رفت 

امرو خالم رفت سرطان خون داشت 

پسر دوستم امرو رفت فقط ۱۴سالش بود سرطان خون داشت 💔

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من یکبار رفتم تو بخش مریض ها ی بدحال یه آقای دیدم پیر بود سرطان داشت بدنش مثل اسکلت بود که یه پوست ...

الاهی بمیرم بابای منم با ۶۵سال سن شده بود استخونی ک‌فقط روکش پوست داره بمیرم براش 😭 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بابام پارسال ۱۷دی سرطان معده داشت رفت امرو خالم رفت سرطان خون داشت پسر دوستم امرو رفت فقط ۱۴سالش بود ...

ای بابا 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
وای چه سخت بوده براتون

خیلی خیلی خیلی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
الاهی بمیرم بابای منم با ۶۵سال سن شده بود استخونی ک‌فقط روکش پوست داره بمیرم براش 😭

خدا بیامرزه 

😔خیلی ناراحت کننده هست 

دیدنشون قابلیت این رو داره که آدم رو از ایمان قوی به خدا به کفر مطلق بکشونه

من خودم این آقا رو دیدم 

آنقدناراحت شدم انقد غصه خوردم 

خیلی وحشناک بود خیلییی

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

خدا بیامرزه 😔خیلی ناراحت کننده هست دیدنشون قابلیت این رو داره که آدم رو از ایمان قوی به خدا به کفر ...

فدات شم خیلی دردناک خدا واسه هیچکس نیاره 

بابام پارسال ۱۷دی سرطان معده داشت رفت امرو خالم رفت سرطان خون داشت پسر دوستم امرو رفت فقط ۱۴سالش بود ...

لعنت به سرطان معده

چه جالب منم پدرم ۱۷ دی بخاطر سرطان معده فوت کردن

چقد سخته مریضی عزیزانت...من خاهرم ی بیماری داش ک ۲۰کیلو وزن کم کرد و درد وحشتناک داش روزهای تو بیمارستانش ک یادم میاد بعد ۴سال هنور برام کابوسه و اشکام میریزه..خداروشکر حالش خوبشد...همیشه میگم خدایا اونایی ک عزیزانسون تو وضعیت بد فوت میکنن صبررررر بده فقط صبررر

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
لعنت به سرطان معدهچه جالب منم پدرم ۱۷ دی بخاطر سرطان معده فوت کردن

عزیز دلم 🫂 خدا رحمتش کنه

خدا کمکش کنه ب شما هم صبر بده

ممنونم