2777
2789
عنوان

رفتم ملاقات یه بیمار سرطانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 67 پست
چقد سخته مریضی عزیزانت...من خاهرم ی بیماری داش ک ۲۰کیلو وزن کم کرد و درد وحشتناک داش روزهای تو بیمار ...

الحمدلله که سلامتیشون را بدست اوردن عموی خودم‌پارسال با سرطان رفت اما زمینگیر نشد کل افتادن و رفتنش یه هفته شد 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرش؟؟ چه سخت

خیلیا اصن یه وضعیتی 

ولم کرد دیگه فک کن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
چه روز سختی داشتیا ، تصورش هم برام دردناکه

خیلی سخت بود سخت ترم شد 

میفهمم ، پس چرا نرسیدید ؟

دیگه نخواست خودش رفت بی هوا شوهر کرد چیکار میکردم 

الحمدلله که سلامتیشون را بدست اوردن عموی خودم‌پارسال با سرطان رفت اما زمینگیر نشد کل افتادن و رفتنش ...

ب نظر منم زمین گیر نشن بهتره...چون فقط عذاب و درد وحشتناک دارن ک با هیچ مسکنی آروم نمیشن..میشه مرگ تدریجی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
تجربه مشابه دارم ، انشالله خدا شفاش بده

تجربه چی رفتنش یا مریض شدنش