2777
2789
عنوان

بنظرتون این خانم مشکوکه باید حساس باشم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 85 پست
کی میاد مفتی کار کنه کلی هم حرف بشنوه

مفتی کجابود بعدم لابدهی کفتن نداریم چک داریم و.... اینم ی تعارف کرده لزوما نکیتونه نشونه ی بدی باشه اونام بیان بگن ب خانماشون بابا

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون بخاطر شما بوده که اگر شمی داشتی برطرف بشه مثلا رابطشون خوب نیست

نه شوهرم قاطی که میکنه همینجوره

این اتفاق هم چندبار افتاده.

بار اول نبود

من یکبارش رو تعریف کردم

حتی همکارای دیگشونم تعریف میکردن که این خانم هرکسی بهش توهین کنه میخنده...میگه من جنبه دارم

به زنش بگو یه برنامه بچینین یا به زنش بگو از شوهرش حرف بکشهببینه دختره با شوهرت دوسته یا نه

گفتم اتفاقا گفت گفته این خانم مدلشه با همه گرم میگیره و شوخی میکنه و فلان اصلا زشته این حرفا و برنامه ها ....خلاصه نمیدونم

انشالله چیزی نیست ما نظر میدیم خدا نکرده گناه نشه برامون چون با نظاتتمون نطر شما عوض میشه به دلت بد ...

نه عزیزم

اینجا کلا نظرات متفاوته و طبق متن تاپیک من نظر میدید...

خیلی از جزئیات رو من نگفتم قطعا واضح تر میتونستید نظر بدید که خب نشد بنویسم

مرسی از وقتی که گذاشتی عزیزم

دوتا نکته مشکوک هست

۱-منم نیاز ندارم

ولی مگه اسکلم برم کار تمام وقت پول نگیرم؟

شده میرم خیریه یا مثلا بی بضاعت رو مجانی کار میکنم.

۲-این خانم از کجا مطمین بوده ک اینا بعده بهش پول خواهد داد

و برای تعمیر ماشینش زنگ زده ؟

۳-چرا رئیس باید ماشین کارمندشو ببره تعمیر؟

مانیرو  داریم ۲۵ ساله باما کار میکنه، صمیمی هم هستیم.مشکلات این شکلی براش پیش بیاد مگه ما نوکریشم ببریم درست کنیم؟🧐

۴-این ادم بعیده با شوهرت و دوستش برنامه ای داشته باشه

این طرف یک نفری هست ک شوهرت و دوستش اوردنش سر کار

و اون زنه هم به تینا اطمنیان داره ک پول نمیگره و میدونخ ازشون میتونه بعدا بگیره..

💕