2777
2789
عنوان

با قیمت طلا زندگیتون چطور میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 52 پست
از ۹۰ وعده در ماه یه وعده نون ماست بخوری ویتامینت کم میشه 😂😂۹۹ وعده دیگه پس چیکارند

نمیدونم چجوری حساب کردی

فقط صبحانه و ناها و شام هنوز ک جوونیم باید خوب بخوریم اینم یجوز پس انداز واسه فردامونه که هی نریم دکتر

وگرنه بعد ۳۰ه چقد بخوزی بی فایدس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم قرعه مینویسم وگرنه شوهرم هرچی داره خرج میکنه اکثرن پولشو‌طلا میخرمما زندگیمونو میکنیم اینجا میگی ...

ببین حقوق شوهر من ماهی ۴۵ تومنه 

ولی واقعا نمیرسه 

مستاجرم  نیستم و ماشین هم داریم 

به قول شما به نقطه امت رسیدیم

دوتا بچه دارم 

یکی دانشجو دانشگاه آزاد 

یکی محصل 

مثل بچه شما هم با سرویس میره مدرسه

کلاس زبان و باشگاه هم میره 

ولی واقعا پولمون برای پس‌انداز کفاف نمیده 

البته منم قرعه کشی خونگی دارم ماهی ۵ میلیون که به هیچ دردی نمیخوره 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
ببین حقوق شوهر من ماهی ۴۵ تومنه ولی واقعا نمیرسه مستاجرم نیستم و ماشین هم داریم به قول شما به نقطه ...

میدونی بچها بزرگ بشن خرجاشون زیاده حق میدم‌بچهای من هنوز اولن و‌قدرت خریدم نسبت به قبل خیلی کم شده و بزرگ‌شن دیگه نمیشه حالا چون کوچیکن شاید باقرعه  بتونم‌چند گرم‌هر سری بخرم براشون دیگه چه میشه کرد ☹️☹️

کاملا درک میکنم ماهم خیلی وقتا از خیلی چیزا می‌زنیم با اینکه بچه مدرسه ای تو خونه نداریم بعضی وقتا م ...

درسته عزیزم امیدوارم خدا خودش کمک کنه خیلی زندگی برای همه سخت شده 

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...
طلا دیگ کلا ب فراموشی سپرده میشعپس فردا دغدغه. امون این میشع که چبکار کنیم بتونبم مرغ بخریم

الآنم هست 

ما دوتا شاغلیم

عید به عید ماهی میخوریم....

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍