2777
2789

۳۶ سالم مجرد لیسانس بنا به دلایلی بیکارم تا حالا خواستگار به جز دو تا مطلقه بچه دار مرد نداشتم مادر و خواهر ندارم زیر سرکوفت پدر و زن بابام پسره ۲۸ سالشه مجرد کارگر کارخونه فوق لیسانس خانواده روستا زندگی میکنن که با ما ۱۱ ساعت فاصلس مشکل کمر درد داره قبلا تصادف کرده مهره کمرش اسیب دیده هیچی به جز یه پراید مدل پایین نداره به لحاظ ظاهری هم معلوم من بزرگترم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بخاطر سنش ۹ سال بزرگتریا

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

راستش خودم نه..

ولی خب من جات نیستم نمی تونم به همین راحتی نظر بدم

خودت مجردی رو دوست نداری اصلا؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اگه میخوای براش مادری کنه ازدواج کن باهاش

شما الان باید با ی مرد ۴۰ ساله ازدواج کنی ک حمایتت کنه نه با کسی ک ازت کوچکتره مریضه و آه در بساط نداره

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩