2777
2789

بخدا چیزی بشه یقه شمارو میگیرم هاا😂😂

خلاصه میگم همسرم تقریبا پانزده روزه زنگ نزده بهم فقط یکی دو روز اومد خونمون قبل رفتنش به شهرشون (برا کار رفته)بعد امشب زنگ زد جواب ندادم ، ویس داد سلام خوبی بهت زنگ زدم حرف بزنیم من دارم خوابم می‌بره فردا حرف می‌زنیم اینو بگم خوبه : 

دیدم زنگ زدی ولی خب جواب ندادم 

بنظرت اینکه آخرین بار دقیقا  اذر تلفنی حرف زدیم تازه اونم بعد یک هفته سرماخوردگیت بود، نشون دهنده این نیست که یه جای کار میلنگه؟؟ خیلی سعی کردم چیزی نگم و به روی خودم نیاوردم ببینم قراره چیکار کنی و چقدر ادامه دار باشه . خیلی خیلی بابت این موضوع شاکی ام

و هیچ دلیل منطقی ازت نمیخام چون هیچ دلیلی قانعم نمیکنه تو هر شرایطی هم که بودی مراقب از رابطمون الویت داشت

من سرما خورده بودم حتی نمیتونستم بشینم ولی چون الویت داشتی برام با همون حالم اومدم صحبت کردیم و اونجا بودم، منت نمیزارم چون کاری که من کردم درست بوده و کاری که تو کردی اشتباه ، اشتباهی هم نبوده که بگی نمی‌دونستم یا هر چی اگه الان حواست به همچین چیز ساده و پیش پا افتاده ای نیست در آینده من چطور بهت اعتماد کنم برای موضوعات مهم تر ؟؟

این بی خبری و صحبت نکردن تنها پیامدش اینه که نسبت به بود و نبود هم بی اهمیت بشیم و من اینو احساس کردم 

یکم طولانی هست ولی خب چیکار کنم 😑😶

اصلا بگین اینو بگم درسته یا منطقی باهاش حرف بزنم و خیلی عادی شکایت کنم ؟

لعنتی عوض شو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم اینو نگو منطقی باهاش صحبت کن و با لحن خوب اینجوری بگی درصد اینکه مشکلتون حل شه خیلی هست و ن ...

آخه کاربرا گفتن کارش خیلی بد بوده همین اول باید بهش واکنش نشون بدم بدونه خط قرمز هام چیه و نباید ردشون کنه

لعنتی عوض شو 

نه عزیزم اینو نگو منطقی باهاش صحبت کن و با لحن خوب اینجوری بگی درصد اینکه مشکلتون حل شه خیلی هست و ن ...

آخه کارشم خیلی بد بوده و نباید انتظار واکنش منطقی داشته باشه ازم

لعنتی عوض شو 

شاید بلد نیست واقعا هرچند ک توجیه خوبی نیسکوتاه و مستقیم حرفتونو بزنید حتما

خیلی کوتاه و صریح برید سر اصل مطلب

بنظرم بگید زنگ زدی ناراحت بودم از دستت نخواستم جواب بدم ک اوضاع بدتر نشه 

بگو ب عنوان همسرت انتظار زیادی نیس ک حداقل هرروز در حد چند دیقه تماس بگیری و صحبت کنیم 

مستقبم خواسستتو بگو ولی کوتاه چون مردا معمولا پیامای طولانیو حوصلشون نمیکشه