2777
2789
عنوان

تو این سن خواستگار با این مشخصات قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 117 پست

عزیزم داشتم تاپیک هات رو میخوندم و متوجه شدم تو خونه شرایط خوبی نداری اگه پسره اخلاق و رفتار خوبی داره و سالمه ازدواج کن و بعدش برو سر کار دو نفری کار کنید واز شر زن بابات راحت شو و هیچوقت پیششون برنگرد

پس دلخوش چیش بشید😕 بعد میتونن کار شخصی خودشون انجام بدن ؟ گفتین کمرشون آسیب دیده پیر میشید تو اون ز ...

سرکار میره ناتوان که نیست کمر درد داره بعضی وقتا اره خودمم میترسم ازم سیر بشه دلشو بزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه جورایی

خودت بهتر میدونی ولی ظاهر با میکاپ و لباس و  تزریق اینا میتونی درست کنید به تفاوت به چشم نیاد 

از نظر مالی هم خب با توجه به شرایط شما و سن و محل زندگی تون این بنده خدا بد نیست 

اگه اشنایی دارید و تاییدش میکنی خودت زیر نظر مشاوره پیش از ازدواج برید

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
عزیزم داشتم تاپیک هات رو میخوندم و متوجه شدم تو خونه شرایط خوبی نداری اگه پسره اخلاق و رفتار خوبی دا ...

ممنون که وقت گذاشتی راستش میترسم دلشو بزنم ازم سرد بشه بعدا جایی برای برگشت ندارم

خودت بهتر میدونی ولی ظاهر با میکاپ و لباس و تزریق اینا میتونی درست کنید به تفاوت به چشم نیاد از نظر ...

اصلادختر ساده دوست داره از عملی ها بدش میاد مشاوره هم گفتم قبول نمیکنه

نه عزیزم دیوانه ای؟

تو خونه بابا سرکوفت دو نفره فقط بری خونه مادرشوهر سرکوفت خانواده شوهر و خودشو خانواده خودتم اضافه میشه بچه دارم بشی که بد بخت تر میشی پسره هم ک میگی هیچی نداره کمرشم شکسته دیگ بدتر ازین پیدا میشه مگه به هیچ وجه

عزیز دلم الهی دورت بگرد م.. تاپیکای قبلیتو یه نگاه کردم می فهمم چقدر اذیت و ناراحتی به خاطر خونوادت..

ولی اینم در نظر بگیر کاری نکنی که یه روز سر برسه بگی ای کاش فلان کارو نمی کردم یا ای کاش یه تصمیم دیگه می گرفتم.

به نظرم بهترین کار حرف زدن با یه مشاوره... لطفا تا جایی که می تونی سر خود عمل نکن و از ادم های درست مشورت بخواه..

از ته دلم برات دعا می کنم... الهی هرجا که بذر خوشبختیت اونجاست خدا راهتو به همونجا بکشونه...

آمین.

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بخدا شرایطم بده هر سال هم سنم بالاتر میره

عزیزم بنظرت خودت تنها باشی و فکر و خیال تنهاییتو بکشی بدتره یا بری ازدواج کنی و فکر و خیال زندگی فقر و سختی و حرفایی مادر شوهر و شوهرو و آینده بچه هاتو بکشی بدتره؟

حداقل اگه پولدار بود باز یچیزی