2777
2789
عنوان

با قیمت طلا زندگیتون چطور میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست
امروز ۴۹۵۰

فردا می‌ره بالا 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

کسی که به نقطه امن رسیده باشه ‌قسط نداشته باشه کرایه نده خونه از خودش باشه ماشین داشته باشه میتونه ا ...

ما خونه داریم ماشینم همینطور الحمدالله اهل وام هم نیستیم اصلا قسط نداریم بازم درآمد در اون حدی نیست که بشه هر ماه طلا بخریم خیلی خیلی خرج سنگینه با وجود دوتا بچه مدرسه ای 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دیگه می‌دونم چون اطراف خودم حتی خودمون خیلی وقتا در آمد ماهانه ی مامانم ۴ـ۵تومن میشه چون قسط مید ...

خیلی سخته بنده خدا امروز می‌گفت صد تومن مونده برام تا سر برج 

میگه از خیلی چیزا میزنم فقط چیزای واجب و میخرم که برسه تازه پسرش کلاس دومه

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...

من فقط لباس میخرم و خوش تیپ میکنم چون اینجوری خوشحالم. طلا تقریبا 100 گرم دارم که چند ساله تو گاو صندوقه. البته چند سال بشدت صرفه جویی کردم و خونه و ماشین گرفتم. یدونه م بچه دارم. دیگه قصذ پس انداز ندارم مگه اینکه از طلایی خوشم بیاد و جهت استفاده بگیرم

خیلی سخته بنده خدا امروز می‌گفت صد تومن مونده برام تا سر برج میگه از خیلی چیزا میزنم فقط چیزای واجب ...

کاملا درک میکنم 

ماهم خیلی وقتا از خیلی چیزا می‌زنیم با اینکه بچه مدرسه ای تو خونه نداریم 

بعضی وقتا میشه که یه هزاری هم نیست ولی خوب مجبوریم دیگه کاریش نمیشه کرد 

منم قرعه مینویسم وگرنه شوهرم هرچی داره خرج میکنه اکثرن پولشو‌طلا میخرمما زندگیمونو میکنیم اینجا میگی ...

بخدا فکر می‌کنند حتما باید یه گرم ب بالا بخرند 

من ۶ ساله دارن میخرم اون موقع گرمی ۴۸۰ بود  الان ۴ میلیون ۸۰۰ 

حدودا ۱۸۰ تومن طلا دارم اصلا پولی نیست ۱۸۰ ولی اگه نگرفته بودم این پولا هم خرج شده بود 

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
دیگ هشکی واقعا نیمتونهدطلا بخره

خیلی غم انگیزه که نتوانیم یک گرم طلا بگیریم 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

اره ی وعده غذاییتون بزنیدبعدا می‌بینید باید همون پول طلارو هی باید ازش ویتامین بخرید نمیدونم قرص ویت ...

از ۹۰ وعده  در ماه 

یه وعده نون ماست بخوری   ویتامینت کم میشه  😂😂

۹۹ وعده دیگه پس چیکارند

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
طلا دیگ کلا ب فراموشی سپرده میشعپس فردا دغدغه. امون این میشع که چبکار کنیم بتونبم مرغ بخریم

همین الان هم خیلیا همینن عزیزم 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

بخدا فکر می‌کنند حتما باید یه گرم ب بالا بخرند من ۶ ساله دارن میخرم اون موقع گرمی ۴۸۰ بود الان ۴ می ...

منم حتی شده زیر یه گرم خریدم ولی دلم گرمه من مادرم ومسیول بچهام آینده میخوان بهشون میرسم ولی درکنارش پس انداز طلایی هم دارم 

۶سال پیش واسه خونه همه روفروختم دوبارم واسه ماشین الان چندساله نگه میدارم براشون اگه طلا نداشتم نه خونه بود نه چیزی

میشدم تودوران پیری سربار بچها