2777
2789
عنوان

درسته که حس زن توی اینجور موارد دروغ نمیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 95 پست
یا خدابعدش چیکار کنم

واکنشی نشون نده 

اگه میشه شوهرت رو دور کن همین

چند وقت پیشا منم همچین حسی ب یه خانوم گرفتم

بعدها فهمیدم ک میخواسته با همسرم وارد رابطه شه با این ک میدونست متاهله

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
نه هیچ کدومیا خدا بیچاره شدم که

این حس به این معنی نیست خیانت می‌کنه همسرت شاید اون خانم انرژی بدی داشته شاید ذات خوبی نداشته و... بیشتر حواست باشه فقط و همسرت محبت کن باهاش صمیمی باش کنترلش نکن

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صمیمیتی بینشون شکل گرفتهپیگیر باش

صمیمی که هستن همشون

این یه جوری بود که نمیدونم شما غذای فلان نمیخوری اینا 

یکم زیادی میدونست

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

گوشی شوهرونیتونی چک کنی؟اگه صمیمی باشن ختما یه ردی توگوشیش هست

وای متنفرم از این کار

گوشی همو چک نمی کنیم ولی اوکیه قفل و بند آنچنانی نداره

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

وای متنفرم از این کارگوشی همو چک نمی کنیم ولی اوکیه قفل و بند آنچنانی نداره

خب اگه میخوای مطمئن شی بایداینکاروبکنی چون شک ول کن ادم نمیشه اگه میتونی شکتومهارکنی بی خیال 

ذهنت برات بازی در می اره و حستو آلوده میکنه. بد به دلت راه نده. به چیزای منفی فکر نکن. تعبیر و تفسیر ...

از ظهر مخ خودمو خوردم انقدر فک کردم

گفتم بپرسم اینجا

زنای این زمونه لاشین همه

خدا منو ببخشه زنه یه جوری بود

از ظهر مخ خودمو خوردم انقدر فک کردمگفتم بپرسم اینجا

آره پیش می آد. ولی از ذهنت خارج کن که خدا نکرده جذب میکنی. قرآن هم میگه یا ایهاالذین آمنوا اجتنبوا کثیر الذن. ان بعض الذن اثما. از ذن و گمان پرهیز کنید که بسیاری از انها حتی گناهه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا